Csak engem zavar ha a kutya az emberek száját nyalja?
Férjem engedi neki, de szerintem ez undorító, már szóltam neki 100x.
Már kinti kutya lett ami segít a nyalakodáson,de ma is láttam. A seggét nyalja, utána a száját, fúj.
Hát az attól függ. Az én szobakutyám tiszta, kozmetikázott, oltott, féregtelenített, egészséges, tisztább, mint néhány ember... Nem szánt szándékkal nyalatom vele a számat, de ha odahajolok hozzá vagy telefúrom az arcom a szőrébe akkor van, hogy megnyalja az arcom vagy a számat. Nem kapok tőle infarktust, ennél nagyobb "kosz" is éri az embert nap mint nap, és még senki nem halt bele.
Egy koszos, bolhás, oltatlan, büdös, magyarul ápolatlan kutyának persze én se hagynám, az tényleg tud undi lenni, de erre is van megoldás, meg kell fürdetni, rendbe szedni és tisztán tartani és mindenki boldog lesz.
Én is utálom ha szájon nyalnak, de néha előfordul. Még nem lett tőle bajom pedig elég régóta kutyázom.
A szándékos nyalakodás szerintem is gyomorforgató.
lehet akármilyen tiszta, oltott, féreghajtott egy kutya, a kaka, az akkor is kaka..., ugyanúgy tele van bacikkal, mint az emberé..., nem egészséges, ha bejut a szádba
és mielőtt jönne valami okos oltogatni..., van kutyám, és imádom a kutyákat, egy igazi kutyabolond vagyok, de azért mindennek kell egy bizonyos határt szabni, ilyen az is, hogy ne nyalogassa a számat, az arcomat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!