Németjuhászt lakásba? (Többi lent)
Nem fog tetszeni a komment,de én nem ajánlom,hogy bármilyen kutyát is vegyél amíg otthon vagy.
Majd ha végeztél a sulival,dolgozol és külön élsz,akkor majd veszel magadhoz kutyát.Nem kell senkihez igazodni,csak a te felelősséged lesz.
Most még a szüleid tartanak el,tőlük függ,hogy honnan veszitek a kutyát,hogy milyen étrenden lesz,hogy tudjátok -e vinni suliba és orvoshoz ha kell stb..
Tömegével vannak itt a kérdések,hogy beteg a kutya/macska,de a szülők nem viszik el orvoshoz.Vagy hogy neveletlen, de kutyasulira nincs pénz..Stb
Amíg másokra vagy utalva ne vegyél magadhoz szerintem..
Egyetemre nem mész amúgy? Akkor szokták ott hagyni a fiatalok a kutyát,otthon a szülőkre sózva. Ők meg mennek albiba vagy koliba.A kutya meg le lesz ejtve..
Számos buktatója lehet,ha most veszel magadhoz és csak a kutya szívja meg.
Amíg otthon laksz én inkább egy egyszerűbb , terráriumban vagy ketrecben tartható állatot ajánlok.Ami nem is él évtizedekig és nem igényel napi több órás foglalkozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!