Mi ez az új divat, hogy sült, főtt csontot tilos adni?
Figyelt kérdés
Nekünk még 10 éve, amikor az első kutyánk jött, akkor mondta a doki, hogy a csöves baromficsontok (comb, szárny stb) tilosak, mert szilánkosan törnek, de a többi mehet nyugodtan sütve, főve is. Azóta is így adjuk, soha semmi baj nem történt. Sőt, a csirke bizonyos csontjai, több óra főzés után az összes emberi fogyasztásra alkalmas. Pl a nyakat simán megeszem a húslevesből csonttal együtt, puha, nem szilánkos. A csöves csontok végei szintén ehetőek, sőt, több óra főzés után az egész. Farhat szintén puha... De mostanában mindenkit ilyesztgetnek, hogy nehogy odaadja a maradék farhatat a levesből, mert jaj, szilánkos.2016. dec. 18. 10:38
31/31 anonim válasza:
Felesleges csak azért kérdést feltenni, ha nem vagy nyitott arra, hogy esetleg te tudod rosszul, és csak magadnak vársz megerősítést a butaságodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!