Melyik kistermetű kutyát ajánljátok panelba?
Figyelt kérdés
egy nagyon kicsi öleb félét szeretnék:D2010. máj. 1. 23:12
21/31 anonim válasza:
Énis a shih-tzut (most fogunk venni) vagy a havaneset ajánlanám. :)
22/31 anonim válasza:
Nekünk francia bulldogunk van, imádjuk, csak sokat szellent :DDDDDD
23/31 anonim válasza:
Én is kis lakásban vagyok. Mopszom van. Haláli:)
24/31 A kérdező kommentje:
bulldogokat meg a mopszot imádom:))
2010. máj. 2. 13:09
25/31 anonim válasza:
menhelyi kutyát ajánlok nagyon hűségesek tanulékonyak barátságosak és megmented az életét. ne azt nézd h divat kutya legyen, nekem egy kis keverék kiskutyám van, nem menhelyről de rossz körülmények között volt, és megmentettük nagyon hűséges és nagyon szeretjük egymást ,és érdekes még jobban megdicsérik hogy milyen szép és aranyos mint egy divat kutyát:D
26/31 anonim válasza:
Kicsit kivan élezve itt az ár dolog, de ugye tudod hogy attól hogy maga a kutya olcsó még sokat kell rákölteni. Először is ott van a táp, (és jobban teszed ha nem a legolcsóbbat veszed neki), aztán a doki (oltás, betegség és sajnos egy-egy betegség 30.000-40.000forintos számlákat tud csinálni vagy még többet), felszerelés (póráz, párna, tálka...)
tessék itt vannak kistestű menhelyi kutyusok:
28/31 anonim válasza:
14:34-es vagyok :D nagyon aranyos :D honnan van?? édes nagyon
29/31 A kérdező kommentje:
nem tudom a szüleim hozták faluról:Dköszii
2010. máj. 4. 21:54
30/31 anonim válasza:
00.42 ő neki van igaza én is onnan hoztam immár 2 éve és nagyon hálás és egy kis törödéssel egy csomó mindent megtanult!
a yorkik és cukik de csak a baj van velük a sok állatorvos meg stb.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!