Melyik kistermetű kutyát ajánljátok panelba?
Menhelyi kis keverék? :) Hidd el nagyon hálásak tudnak lenni:)
Vagy mindenképp fajtatisztát szeretnél?
Én a bischon havannes, bologneset ajánlanám, de szerintem aranyos és mókás a francia bulldog is(nem tudom, hogy neked mennyire jön be a kinézetük) vagy ha van időd sokat sétáltatni, akkor a jack russel terrier (neki sok mozgásigénye van, de rendkívül okos kutya) vagy még foxterrier. Esetleg az uszkár vagy a törpe schnauzer? Olvasgass utánuk és ne az alapján dönts, hogy néznek ki, hanem olvasd el a jellemüket. Ha valamelyik megtetszik akár itt ezen az oldalon írd be a keresőbe a nevüket és olvasd el a tanácsokat amiket a tartásukhoz írtak. Jól fontold meg, mert hosszú évekig kell gondoskodnod róluk. És ha már fajtatisztát szeretnél, mindenképpen tenyésztőtől vegyél, mert a szaporítóknál lehet, hogy olcsóbb, de lehet, hogy a betegségei miatt többet fogsz ráfizetni.
Boldog kutyatartást, sok örömöd lesz benne!:)
Most én is beléd fogok kötni! A mini yorki meg csivava meg stb...nem létezik. Ezek úgy jöttek létre hogy a szaporítók az alom legkisebb (azaz a leggyengébb és "satnyább") tagját ellették. És így az utódok is ilyenek lettek. Csak ezzel az a baj hogy az ilyen kutyák 90%-a valamilyen komoly betegségben fog szenvedni. És ez nem 3 vagy 4 hónaposan jön ki rajta. Hanem lehet hogy majd 6 évesen elpusztul (15 helyett) vagy daganata lesz, allergia stb... Nem hiszem hogy lenne havi 50.000-100.000 forintotok állatorvosra. És nem is a pénz. Hanem hogy végignézed ahogy a kutyád szenved és te nem tudsz mit csinálni. Valaki kidobja a kutyát az utcára mert nincs pénze fizetni az orvost vagy már betegen nem is jó a kutya stb...Én csak azt szeretném ha te nem járnál így mert szörnyű érzés.
"Bichon Havnese, Bichon Bolognese, Westie, Cain terrier, Pekingi Palota kutya, Tibeti terrier, Tibeti spániel, Máltai selyemkutya, Shi-tzu, Toy uszkár, Törpe schnauzer, Törpe pincser, Sheltie (most ennyi jutott eszembe)
Amúgy nekem Havanesem van. Én is panelban lakom. Nagyon szeretni való kis jószágok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!