Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kistermetű kutyát...

Melyik kistermetű kutyát ajánljátok panelba?

Figyelt kérdés
egy nagyon kicsi öleb félét szeretnék:D
2010. máj. 1. 23:12
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
vicci
2010. máj. 2. 00:31
 12/31 anonim ***** válasza:
90%

Menhelyi kis keverék? :) Hidd el nagyon hálásak tudnak lenni:)

Vagy mindenképp fajtatisztát szeretnél?

Én a bischon havannes, bologneset ajánlanám, de szerintem aranyos és mókás a francia bulldog is(nem tudom, hogy neked mennyire jön be a kinézetük) vagy ha van időd sokat sétáltatni, akkor a jack russel terrier (neki sok mozgásigénye van, de rendkívül okos kutya) vagy még foxterrier. Esetleg az uszkár vagy a törpe schnauzer? Olvasgass utánuk és ne az alapján dönts, hogy néznek ki, hanem olvasd el a jellemüket. Ha valamelyik megtetszik akár itt ezen az oldalon írd be a keresőbe a nevüket és olvasd el a tanácsokat amiket a tartásukhoz írtak. Jól fontold meg, mert hosszú évekig kell gondoskodnod róluk. És ha már fajtatisztát szeretnél, mindenképpen tenyésztőtől vegyél, mert a szaporítóknál lehet, hogy olcsóbb, de lehet, hogy a betegségei miatt többet fogsz ráfizetni.

Boldog kutyatartást, sok örömöd lesz benne!:)

2010. máj. 2. 00:42
 13/31 A kérdező kommentje:
a franciabulldogot meg minden bulldog fajtát imádok amúgy:) persze, hogy benézek majd menhelyekre, egy az, hogy ott alig kell fizetni valamit ( ha kell) kettő tudom, hogy milyen hálásak az onnan hozott kutyusok remélem találok ott olyat, amit hazahozhatok, csak kicsit félek, nehogy ott egy keverékről azt mondják, nagyobbra már nem nő, aztán megnőjön itt nekem, mert akkor biztos nem maradhatna itt:S
2010. máj. 2. 00:46
 14/31 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, azt mondják, hogy egy kutya mancsáról lehet látni mekkora lesz kb. Azok a kölyökkutyák, amik nagy termetűek nagy mancsuk is van. Nézegess neten kölyökkutyákról képeket, összehasonlításképpen, hogy ott már egyből kiszúrd melyik kutya az ami nagyra nő:)
2010. máj. 2. 00:53
 15/31 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a segítséget:)
2010. máj. 2. 00:54
 16/31 anonim ***** válasza:
És ha már egy 1-2 éves kutyát hoznál el, aki már tuti nem nő meg?
2010. máj. 2. 01:35
 17/31 A kérdező kommentje:
nem tudom, ő lehet nem szokna úgy hozzám, mint egy kölyök..:S
2010. máj. 2. 01:37
 18/31 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem olcsóbban megúsznád ha vennél egy csincsillát.Nem sok különbséget látok ezek közt az agyontenyésztett szerencsétlen kis állatok között.(szegények):(
2010. máj. 2. 02:07
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
Panelban nem kínoznék kutyát. Még embert se...
2010. máj. 2. 07:32
 20/31 anonim ***** válasza:

Most én is beléd fogok kötni! A mini yorki meg csivava meg stb...nem létezik. Ezek úgy jöttek létre hogy a szaporítók az alom legkisebb (azaz a leggyengébb és "satnyább") tagját ellették. És így az utódok is ilyenek lettek. Csak ezzel az a baj hogy az ilyen kutyák 90%-a valamilyen komoly betegségben fog szenvedni. És ez nem 3 vagy 4 hónaposan jön ki rajta. Hanem lehet hogy majd 6 évesen elpusztul (15 helyett) vagy daganata lesz, allergia stb... Nem hiszem hogy lenne havi 50.000-100.000 forintotok állatorvosra. És nem is a pénz. Hanem hogy végignézed ahogy a kutyád szenved és te nem tudsz mit csinálni. Valaki kidobja a kutyát az utcára mert nincs pénze fizetni az orvost vagy már betegen nem is jó a kutya stb...Én csak azt szeretném ha te nem járnál így mert szörnyű érzés.

Természetesen rendes méretben mind a 2 oké. Még sorolok pár fajtát hátha megtetszik, bár ezek mert 4-5-6 kg-osak.

"Bichon Havnese, Bichon Bolognese, Westie, Cain terrier, Pekingi Palota kutya, Tibeti terrier, Tibeti spániel, Máltai selyemkutya, Shi-tzu, Toy uszkár, Törpe schnauzer, Törpe pincser, Sheltie (most ennyi jutott eszembe)

Amúgy nekem Havanesem van. Én is panelban lakom. Nagyon szeretni való kis jószágok.

2010. máj. 2. 08:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!