Melyik kistermetű kutyát ajánljátok panelba?
Yorkit! De jo helyrol, nem is feltetlenul tenyesztotol.
Nekunk haztol van es nincsen idegrendszeri baja.
Csak a gazda egyszer engedte, hogy legyen baba es mi onnan vettuk szerencsenkre.
Nem hullik a szore, nagyon kedves, sok szeretetet ker es ad, nem fogyaszt sokat :)
Viszont koran "meg kell fogni" tanitani mit szabad es mit nem, mert terrier es amilyen pici meg edi, annal akaratosabb, meg velemenye van haha
De az enyem egy szora szotfogad ;)
De en tanitottam is mar elso alkalomtol kezdve, hogy levittem.
Nekem neked írtam hanem akik már megvették. És mint mondtam nem attól függ a mozgásigány hogy mekkora a kutya. Vinni magaddal meg a nagyobb kutyát is tudod. Igaz nem olyan trendi hogy a saját lábán megy nem hordozóban, de minden olyan helyre tudod vinni ahova kisebb kutyákat... Ne mondd már hogy azon az 1-2 kgon akarsz spórolni ami egy normális csivava, yorki és a mini változat között van! De a szüleid is biztos örülni fognak ha megmondod nekik hogy egyilyen kutya 100-200 ezer ft. :)
Egy 5-6 kg-os kutya is kicsi. Neked az miért nem elég? Szerintem az egészség is legyen fontos.
Ott van westi, pincser, bolognese, kicsi terrierek, sheltie stb... Eze mind kicsi és egészséges fajták, igaz nem 1-2 kg-osak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!