Csak szerintem túlzás ez a viselkedés a kutyákkal!?
Furcsa,hogy nem adott kaját a kutyához...Alap,ha valaki vigyázz rá több napig,akkor annyi kaját viszek,ami elég.
A csapvíz nem biztos,hogy vicc. Nálunk a nyaralóban van valami a vízben,amit nem bír a kutya. Ha ott iszik a csapvízből,akkor mindent kihány... Csak ott,csak attól a víztől. Így ha ott vagyunk,akkor ásványvizet kap. Lehet náluk se jó a víz,azért nem jó a csapról
Ha lesz gyereke, a kutya majd szépen megszokja a hangoskodást, amiből kap egy kis ízelítőt a vendégségben :)
Szerintem nem túlzás semmi, amit csinálnak (talán a kutyaruha egy németjuhászra mégis), de az én véleményem nem mérvadó, mivel én vagyok otthon a mami :) Gyerek nincs, a kutyáink a gyerekeink. Nem tudom, hogy mi lenne, ha valakire rá kellene bíznom őket. Állati hosszú lenne a lista :D
Hidd el, nagy dolog, hogy titeket választottak! Szeressétek egy hétig a kutyát és vigyázzatok rá nagyon!
Azért ha már a gyerkőcöt bíznák rám jobban örülnék. :)
Maradékot nem adok neki. Vettünk tápot. Meg megvámolta a gyerek kekszét :)
"Sajnos, nalunk nincs olyan kutyakaja amit Ők adnak."
nem értem, ha annyira oda vannak azért a kutyáért, akkor miért nem adtak mellé tápot is, amivel etetik? ez szerintem eléggé alap lenne.
németjuhászra meg teljesen felesleges a ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!