Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos a barátom viselkedése? Vagy én estem túlzásba?
A barátommal 7 hónapja vagyunk együtt. Minden szép, rózsaszín volt közöttünk és körülöttünk, sőt, úgy gondolom ez most sincs másképp. Ugyanakkor már vagy kétszer előfordult, hogy női bájaimat bedobva akartam nála elérni valamit, amit először teljesen mosolyogva kezelt, "Jaaaaj, nehogy azt hidd, hogy ez mindig működni fog (mosoly). Tegnap viszont, ugyanilyen szituációba, hasonló képen "bedobta a törülközőt", és hagyta, hogy az "orránál fogva vezessem", viszont utána csöppet sem mosolyogva vagy vicceskedve nézett rám és mondta, hogy "Mostmár mindig ez lesz, hogy ezt fogod csinálni"?
Nem akarom túlreagálni, csak egy picikét meglepődtem. Nem komoly dolgokról van szó, amikor azt mondom hogy elakarok nála érni valamit, egészen apró kis semmiségekről. Talán ő veszi ezt túl komolyan vagy csak én nem érzékelem ennek a súlyát? Szerintetek is felkéne hagynom ezzel a kis játszadozással? Én tényleg csak kacérkodom és játékból "húzom az agyát". Ezt elkellene neki így mondanom, igaz?
Ha neki ez fontos, vagy ennyire komolyan veszi, beláthatnád ezt a dolgot, és viselkedhetnél kicsit érettebben.
Neked is lehetnek gyenge pontjaid, gondolom jól esik, ha tiszteletben tartják azokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!