Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érthető ennek a nőnek a viselkedése?
Keresztfater, lassan a példaképem leszel :D:D:D
Viccet félretéve, legalább a házasság előtt csalta meg :D
Mondhatjuk úgy is, hogy tiltott gyümölcs letudva.
Ha ezután is boldogan életek amíg meg nem haltak, akkor végülis megérte.
21F
A nők még egymás viselkedését sem értik, nem hogy a férfiak a nőkét. :D
29F
nem tudom eldönteni, megértem e vagy sem... az érzéseit megértem, néha bennem is megfordul néha, amikor a házasságról beszélünk a párommal, hogy "úristen, mostmár ez van életem végéig, nem lesz több kaland, új élmény,elvesztem a szabadságom, stb." De hamar elhessegetem ezt a gondolatot, és nem hinném, hogy valaha is tettlegességbe torkollna. Ha nagyon zavarna ez az érzés, ahelyett, hogy megcsalnám a párom, épp vele próbálnám megbeszélni, elmondanám neki, rá támaszkodnék, mert tudom, hogy megértő, és hogy segíteni akar majd megoldani ezt a dolgot. Valószínűleg pszichológusokat meghazudtoló módon beszélne a lelkemre és eloszlatná minden kétségemet, rossz érzésemet. Plusz ezzel, hogy ezt elmondtam, megakadályoznám saját félrelépésem (ha mégis lenne rá alkalom), mert tudnám, hogy a párom tud az érzéseimről és résen van és észre fogja venni, nem tarthatnám titokban.
Szóval mindent összevetve az érzéseit megértem a nőnek, de azzal, amit tett, nem értek egyet.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!