Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát ajonlotok?...

Milyen kutyát ajonlotok? Hobbcélra kell, agilityzni. De nemtok dönteni.

Figyelt kérdés

Nem tudom, milyen kutyám legyen. Nem első kutyás vagyok, de már annyi kutya tetszett, mikor azt mondták, hogy lehet még eg kutyim. Sportokra kell, agility, könnyen lehessen tanítani, mind1 hogyy kistestű-közép vagy nagy. :)

Mindig más tetszik, és szeretném végre azt mondani, hogy ezt a fajtát akarom :D. Névnek a Delgado-t,Princess-t néztem ki, attól függ milyen nemű lesz...

2010. ápr. 29. 18:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia, én a városunkban kapcsolatban vagyok az agilitysekkel, és a kutyák fele -köztük a kiképzőé is- menhelyi keverék. Nagyon jó állományból lehet ott is válogatni, és nagyon sikeresek ezek a kutyák. A kiképző országos bajnokságot is nyert a menhelyi keverékével. Egyébként úgy tudom, csak világbajnokságon kell a törzskönyv, ennél kisebb versenyeken keverék is indulhat.

Egyébként a versenyeken a legjobban még az ausztrálok és a border collie-k teljesítenek. Miniben a Jack Russel és -minő meglepő- a foxik.

2010. ápr. 30. 09:05
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszike...aki irta h méirt nem lehet azt elfogadni, akinek más az izlése :D:D
2010. ápr. 30. 21:59
 13/14 A kérdező kommentje:
Én is járok rendszeresen a kis keverék kutyimmal. Tagja vagyok a helyi menhelynek. szoktunk befogadni menhelyi kutyákat ideiglenesen. Az én kutyámmal is szoktam agilityzni, nagyon ügyes, kis testű, border collie és palotapincsi keverék. Évekig "harcoltam" azért, hogy Pöcit ne nézzék le, csak mert keverék. Sikerült...de a szüleim csak fajtisztát vesznek... :S:S
2010. ápr. 30. 22:02
 14/14 A kérdező kommentje:

Más az izlésem?? :S:S

Sajna most kaptam egy golden retrievert... pedig nem ilyet akartam :D de nembaj, még a neve sem az lett, de azért szeretem... :D:D kis cuki, Qoute a neve, fiúcska, kis vöröses szinű :D:D

2010. máj. 3. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!