Milyen kutyát ajonlotok? Hobbcélra kell, agilityzni. De nemtok dönteni.
Nem tudom, milyen kutyám legyen. Nem első kutyás vagyok, de már annyi kutya tetszett, mikor azt mondták, hogy lehet még eg kutyim. Sportokra kell, agility, könnyen lehessen tanítani, mind1 hogyy kistestű-közép vagy nagy. :)
Mindig más tetszik, és szeretném végre azt mondani, hogy ezt a fajtát akarom :D. Névnek a Delgado-t,Princess-t néztem ki, attól függ milyen nemű lesz...
Bocsesz a helyesirási hibák miatt... ajánlotok lenne.
Am nem vok kezdő kutyát, csak egyszerűen már nemtom milyen kutyám legyen, annyi tetszett -.-"
Némelyeknek a klaviaturája csak a divatkutyák betűit bírja leírni.
Én agilityre tuti parson russelt vennék. Rettentő gyorsak, fordulékonyak, rugalmasak. Nem egy lomha goldent.
Köszikehh^^
Goldent soha...azok az én szemembe "másolt kutyák", mivel minnden 2. házban golden meg labi van...
Én inkább olyat szeretnék, amiből a városomban nincs sok, Volt idő mikor boxert akartam, de van egy boxer kennel a városunkban, így fujta˘˘ (Hargita box boxer kennel)...
Malinois van egy a Hb-ben, nagyon aranyos, teccik is, örzővédőnek hazsnálják a kutyasuliba :).
A kis parson nagyon aranyos, még rájuk nem gondoltam...
másodiknak:
hát akkor a jó édes büdös fas_zszo_pó kur_va anyád, hogy nem szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!