Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát ajonlotok?...

Milyen kutyát ajonlotok? Hobbcélra kell, agilityzni. De nemtok dönteni.

Figyelt kérdés

Nem tudom, milyen kutyám legyen. Nem első kutyás vagyok, de már annyi kutya tetszett, mikor azt mondták, hogy lehet még eg kutyim. Sportokra kell, agility, könnyen lehessen tanítani, mind1 hogyy kistestű-közép vagy nagy. :)

Mindig más tetszik, és szeretném végre azt mondani, hogy ezt a fajtát akarom :D. Névnek a Delgado-t,Princess-t néztem ki, attól függ milyen nemű lesz...

2010. ápr. 29. 18:26
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Bocsesz a helyesirási hibák miatt... ajánlotok lenne.

Am nem vok kezdő kutyát, csak egyszerűen már nemtom milyen kutyám legyen, annyi tetszett -.-"

2010. ápr. 29. 19:08
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Golden retriver
2010. ápr. 29. 20:22
 3/14 Akiteki ***** válasza:

Némelyeknek a klaviaturája csak a divatkutyák betűit bírja leírni.

Én agilityre tuti parson russelt vennék. Rettentő gyorsak, fordulékonyak, rugalmasak. Nem egy lomha goldent.

2010. ápr. 29. 20:27
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Hát malinois , dobberman , németjuhász , én ezeket ajánlanám.
2010. ápr. 29. 20:32
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszikehh^^

Goldent soha...azok az én szemembe "másolt kutyák", mivel minnden 2. házban golden meg labi van...

2010. ápr. 29. 21:16
 6/14 A kérdező kommentje:

Én inkább olyat szeretnék, amiből a városomban nincs sok, Volt idő mikor boxert akartam, de van egy boxer kennel a városunkban, így fujta˘˘ (Hargita box boxer kennel)...

Malinois van egy a Hb-ben, nagyon aranyos, teccik is, örzővédőnek hazsnálják a kutyasuliba :).

A kis parson nagyon aranyos, még rájuk nem gondoltam...

2010. ápr. 29. 21:20
 7/14 anonim ***** válasza:
Bocs, de megkérdezhetem hány éves vagy?
2010. ápr. 29. 22:32
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

másodiknak:

hát akkor a jó édes büdös fas_zszo_pó kur_va anyád, hogy nem szereted.

2010. ápr. 29. 23:12
 9/14 anonim ***** válasza:
Menhelyeken tök jó kis keverékek vannak, akik igazán egyediek és lehet agility-zni velük. Bár nem tudom, valamit hallottam erről a sportról, hogy bizonyos szinten csak törzskönyves kutyákkal lehet csinálni, nem tudom, ez igaz-e. :S
2010. ápr. 29. 23:32
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, hogy lehet leku_rva_anyá_zni valakit, csak azért, mert más az ízlése? Nem szégyeled magad?
2010. ápr. 30. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!