Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lesz egy Sárpej kutyám adtok...

Lesz egy Sárpej kutyám adtok léci tanácsokat?

Figyelt kérdés
Van két kutyám egy Német Juhász és egy Sic-hu az össze szoktatással kapcsolatban meg ha esetleg valakinek van akkor tapasztalatok-természete.Köszönöm NORMÁLIS válszokat
2016. nov. 19. 16:39
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Lehet kint tartani utána olvastam
2016. nov. 19. 20:12
 12/28 anonim ***** válasza:
71%

Nem, nem lehet. Rövid szőrű fajta, éjjel szétfagy, aztán 7-8 évesen viheted a dokihoz izületi bajokkal.

A sic-hu meg shi-tzu. Szerintem előbb tanuld meg leírni a nevüket. Ja és remélem a shi-tzu benti kutya.

2016. nov. 19. 23:48
 13/28 anonim ***** válasza:
72%
Nagyon utána olvashattál... NINCS ALJSZŐRE ami azt jelenti, hogy a viszonylag gyenge fedőszőr alatt a csupasz bőre van. Tehát NEM TARTHATOD KINT, mert nem oda való, amúgyis beteges fajta. Nekem már van egy sharpei kutyusom 4 éve, így tudom miről beszélek. Amikor sétálunk már 5-10 fok környékén kabátot kell ráadni, ami nem az én heppem, ha elfejeltem ráadni azonnal megfázik, és folyik az orra. Úgyhogy elmondom mégegyszer NEM TARTHATOD KINT. Vágesz?
2016. nov. 20. 00:36
 14/28 A kérdező kommentje:
a shih-tzuh kint van és nagyon jól eljátszik a kinti német juhásszal van egy meleg háza télen nyáron mindig kin van és a shar-pei is kint lesz pont.én kutyám lesz kint lesz és normális tancsáokat kértem.név ötlet stb és meleg helye lesz
2016. nov. 20. 08:40
 15/28 anonim ***** válasza:
67%
Normális tanács, ötlet volt. NE TARTASD KINT. Mocskos önző féreg állatkínzó, inkább tönkreteszel egy kutyát csak neked legyen mert az mennyire menő meg cuki. Nem elég egy kutyát kínozni? Ugyanis nem tudom feltűnt-e, hogy a shih tzu (mert egyébként így írják) SEM a kertbe való, SZOBAKUTYA, ÖLEB. Na sebaj, úgysem lesznek ilyen mentalitással hosszú életűek a kutyák, legalább ennyi szerencséjük van. Remélem több 100 ezret fogsz az állatorvosnál hagyni. ;)
2016. nov. 20. 09:12
 16/28 anonim ***** válasza:
60%
Felesleges szót pazarolni a kérdezőre, hiszen nagyon ostoba szegény, sajnálom a meglévő és a leendő kutyáit is. Írni sem tud, fogalma nincs az állatokról. Biztos, hogy sok pénzt fog az orvosnál hagyni, hiszen egy ilyen ember nyilvánvalóan nem tenyésztőtől vásárol, hanem szaporítótól hoz majd el egy shar pei-nek kinéző keveréket.
2016. nov. 20. 09:16
 17/28 anonim ***** válasza:
67%

A shi-tzu is BENTI kutya és shar-pei IS!

Nagyon sajnálom a meglévő és a leendő kutyáidat is.

És a meleg kutyaházat,hogy érted?

Van benne fűtés vagy mi?

Szívemből kívánom,hogy költs több száz ezret az állatorvosra!

Egyébként sem értem hogy minek írtál ki kérdést,ha semmi nem jó és senkinek sincs igaza.

Ui.:tanulj meg írni,mert borzasztó olvasni az írásod!

Le lehet ezek után ponzozni én csak a véleményemet írtam.

2016. nov. 20. 09:24
 18/28 A kérdező kommentje:

3 éve kint van a kutya eddig se volt baja most se lesz

nem vagyok állatkinzó

NORMÁLIS válaszokat kértem

az össze kutyám kin lesz és igenis jobba érzi magát mint a házban mert régebben ben volt és mindig ki akkart menni és amikor ki engedtem alig akkart bejönni jobb kint neki ahol játchat

2016. nov. 20. 09:31
 19/28 anonim ***** válasza:
71%
Akkor miért nem kinti-benti kutyák? Akkor nem fagynak meg és kint is JÁTCHATNAK.
2016. nov. 20. 09:39
 20/28 anonim ***** válasza:
44%

Az egész egy kamu!

Unatkoznak a gyerekek aztán a borzasztó helyesírásukkal itt szórakoznak

2016. nov. 20. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!