Lesz egy Sárpej kutyám adtok léci tanácsokat?
Figyelt kérdés
Van két kutyám egy Német Juhász és egy Sic-hu az össze szoktatással kapcsolatban meg ha esetleg valakinek van akkor tapasztalatok-természete.Köszönöm NORMÁLIS válszokat2016. nov. 19. 16:39
1/28 anonim válasza:
Shar-pei és légyszi és a nevedben a Tappancs. Két p.
Nem volt még shar-pei kutyám, ebben sajnos nem tudok segíteni, de szúrta a szemem át írásod
2/28 anonim válasza:
A meglévő kutyáid mennyire jól neveltek és szocializáltak? Mennyi időt töltenek más kutyák társaságában, tudják-e hogyan kell velük viselkedni? Hallgatnak-e rád minden esetben, tudod-e tiltani Nekik a nem megfelelő viselkedést, te vagy-e a falkavezér? Ezeket a kérdéseket kell átgondolni, mielőtt új kutyát veszel.
3/28 anonim válasza:
A tapancsot két p-vel kell írni
Sárpej helyesen leírva shar-pei
A Német Juhászt és a Sic-hut kis kezdőbetűvel kell írni,mivel köznevek
Bocsi,de ezt rossz volt olvasni
Egyébként ez a kutyák szociáltságától függ
Előszőr kérj meg valakit,hogy segítsen abban hogy mind a három kutyát tartsátok pórázon és lehetőleg a német juhászon fojtónyakörv legyen
Lassan elgedjétek őket egymáshoz és CSAK akkor húzzátok el őket egymástól ha nekiesnek egymásnak
Ezt valószínűleg több napig naponta többször kell megcsinálni
Ameddig nem szokják meg egymást,póráz nélkül sohase találkozzanak!
4/28 A kérdező kommentje:
első a Tapancs24 direkt van így.2.-igen a két kutya hallgat rám és tudom tiltani őket.ritkán de szokta más kutyákkal lenni és van a kutyáknak helyük kennel a kennelbe pléd meg kutyaház és ha jön a Shar-pei neki is van helye oltásokat tudom biztosítani.első nem bántásból írtam csak ugye írtad hogy a Tappancs 2 pp tudom :).Köszi a válaszokat meg esetleg név ötleteket Kan lesz és Zsemle színű Zsömle,Zsömi ezeken gondolkodtam de írhattok még
2016. nov. 19. 17:10
6/28 A kérdező kommentje:
A német juhász nem agresziv és a kicsi sem
2016. nov. 19. 17:11
7/28 anonim válasza:
Simán osszeszoknak csak idokell
8/28 anonim válasza:
Ja es ne hurcigált oda h menyé má oda ne vidd oda soha hozzá majd magatol :)
9/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. nov. 19. 17:19
10/28 anonim válasza:
Sharpei kutyát nem lehet kint tartani, tudtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!