Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon rossz a kutyának ha...

Nagyon rossz a kutyának ha nem lehet állandóan a gazdájával?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy mi lakásban élünk, de itt nem lehet kutyát tartani, mert anyukám nem engedi. Viszont van egy családi házunk, ami teljesen üresen áll évek óta, húsz percre van tőlünk busszal. Ha úgy tartanék kutyát, hogy abban a házban (illetve a kertben) élne, és én naponta kimennék meglátogatni és sétáltatni, akkor az nagyon rossz lenne a kutyának? Ezt meg tudja szokni egy kutya?
2010. ápr. 28. 18:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%

sztem igy ne vegyetek oda kutyát... főleg ne kölyköt , nem birná...

egy kutyának kell az h érezze maga mellett a falkát, a családot.

Mi se vagyunk otthon délelött, de az udvaron elvannak és tudják h mindig haza megyünk, várnak minket,és h délután otthon vagyunk, bármikor velük lehetünk és ezt ők is tudják h mi ott vagyunk, azért ez sokat számit.

még az se megoldás h 2 kutya lenne ott, szükségük van emberi érintkezésre.

meg mi van ha kiszökne, hogy vennéd észre ha nem vagy ott?

2010. ápr. 28. 19:18
 12/16 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 19:03

tudod te, hogy mi az a panel?

2010. ápr. 28. 19:26
 13/16 Akiteki ***** válasza:

Mondd meg őszintén: milyen megfontolásból akarsz kutyát?

Túl sok a szabadidőd és néhány órát buszozással akarsz tölteni? Szvsz kutyát azért tartok, hogy minél több örömem legyen a jelenlétében, nem azért hogy marhára megnehezítsem az életem. Ha mindenáron állatot akarsz, vegyél macskát vagy hörcsögöt.

2010. ápr. 28. 19:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Panelház b*zdmeg! :D
2010. ápr. 28. 20:54
 15/16 anonim ***** válasza:
és te honnan következtetted ki, hogy panelban élnek?
2010. ápr. 28. 21:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam h panelben élnek, hanem írta h lakás, tehát gondolom emeletes ház.. Nekem az mind egyre megy, hiszen ott vannak a szomszédok a seggedbe.
2010. ápr. 29. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!