Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon rossz a kutyának ha...

Nagyon rossz a kutyának ha nem lehet állandóan a gazdájával?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy mi lakásban élünk, de itt nem lehet kutyát tartani, mert anyukám nem engedi. Viszont van egy családi házunk, ami teljesen üresen áll évek óta, húsz percre van tőlünk busszal. Ha úgy tartanék kutyát, hogy abban a házban (illetve a kertben) élne, és én naponta kimennék meglátogatni és sétáltatni, akkor az nagyon rossz lenne a kutyának? Ezt meg tudja szokni egy kutya?
2010. ápr. 28. 18:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
30%
egy idő után rá fogsz unni a buszozgatásra... ne tarts kutyát.
2010. ápr. 28. 18:48
 2/16 anonim ***** válasza:
53%
Dehogyis!!! Ez egy nagyon rossz ötlet,vesd is el,és ha ilyen a gondolkodásod neked kutya NEM VALÓ
2010. ápr. 28. 18:48
 3/16 anonim ***** válasza:
17%
Meg tudja szokni. És nem attól lesz valaki jó gazda hogy egész nap a kutyája s*ggében van. A miőség a lényeg nem a mennyiség. Nem kell túldramatizálni, szerintem sok ember van aki milliomos és egész nap otthon ülhet szóval ha veled lakik akkor is éjszaka alszol, nappal iskola, munka... Ne aggódj szerintem nem lesz semmi baja. Bár tutira veszem hogy majd jönnek ide sajnálkozni a kissé túlrzékeny emberek hogy szegény kutya...
2010. ápr. 28. 18:50
 4/16 anonim ***** válasza:
*szerintem Nem sok ember
2010. ápr. 28. 18:51
 5/16 anonim ***** válasza:
14%
Vegyél két kutyát, és meg van oldva a magány problémája.
2010. ápr. 28. 18:52
 6/16 anonim ***** válasza:
73%
Na és ha egyszer nincs kedved buszozni, vagy beteg vagy, senki sem ér rá, több napig nem kap a kutya kaját? Egyedül kertesházban, elhagyatott családi ház? Kitudja hány csöves és cigány jár arrafele. Megszokja, de nagyon magányos lesz. Naponta 1 órát lát embert, 23 órát egyedül van. Ez nem élet egy kutya számára.
2010. ápr. 28. 18:54
 7/16 A kérdező kommentje:
Igazából már tartottunk így kutyát, nemrég halt meg szegény, kilenc éves volt. Ő nagyon jól elvolt, nyáron jött velünk nyaralni, majdnem minden nap vittem az erdőbe kirándulni, csak már nem emlékszem hogy is szokta meg ezt a helyzetet, félek más kutya nem bírná annyira. Ő soha semmi problémát nem okozott, nem hangoskodott, nem rombolt míg egyedül volt és a család összes tagja felváltva járt hozzá, naponta többen is.
2010. ápr. 28. 18:56
 8/16 anonim ***** válasza:
50%
Látom akkor kutyabarátok vagytok, és már volt kutyátok tehát tapasztalatotok. Szerintem vegyetek egy kis méretű kutyát házba, és naponta 3x vigyétek el sétáltatni. Most is minden nap elvihetnéd kirándulni, vagy akár minden nap más. A mi kutyáink fél hónap se volt, mire szobatiszták lettek. Valami drótszőrű vagy szimplán nem hosszú/középszőrű kutyát keressetek és nem annyira hullik a szőre. Vesztek neki egy kis alvóhelyet, egy takarót adtok neki amin elheverészik az ágyadon és ennyi. Azokat koszolja.. a többi már csak nevelés része
2010. ápr. 28. 19:00
 9/16 anonim ***** válasza:
41%
A kutya társas lény, neki az nem buli h néha ránéznek 1-2 órára aztán egész nap egyedül van.. A másik kutya is eléldegélt, de nem hiszem h boldog volt, mikor nem volt vele senki..
2010. ápr. 28. 19:01
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Jah és az h van h van családi házatok és LAKÁSBAN laktok? :D Úristen! :D Inkább buszoznék naponta csak ne kellene ilyen szutyok panelben laknom.
2010. ápr. 28. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!