Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon rossz, ha betonon...

Doruss kérdése:

Nagyon rossz, ha betonon futtatom a kutyám?

Figyelt kérdés

Kertesházas övezetben lakunk, de a kert nem elég nagy ahhoz, hogy labdázzak meg futkározzak vele. Betonutak vannak a környékünkön, nincs kutyafuttató, csak egy betonons körbekerített focipálya, oda be tudom vinni, de félek, hogy ha ott futkározik az nem tesz jót az ízületeinek.

Van itt egy erdő, de oda nem tudom elvinni túl gyakran, mert kicsit messzebb van. Mit csináljak? Muszáj kimozognia magát, és egy egyszerű séta erre nem elég. (Moszkvai őrkutya egyébként.)

2011. nov. 6. 12:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát azt mondják az okos emberek, hogy nem tesz túl jót a mancsának. De ha nincs más, akkor ez is jó. Futtathatod nyugodtan, de néha álljatok meg pihenni. Nekem amstaffom van, kerékpározni szoktam vele. Bírja a tempót, de ugy 30 percenként egy egy kicsit megállok vele, hadd pihenjen. A focipályán ha van lehetőség engedd el, apportirozz, fuss vele te is.
2011. nov. 6. 13:03
 2/3 anonim ***** válasza:
az a probléma, hogy a beton az ízületeknek hosszú távon nem tesz jót, sokkal jobban kopnak, mint egyébként. jobb volna füves területet találni.
2011. nov. 6. 17:24
 3/3 anonim ***** válasza:
ha csak labdázni és kicsit mozgatni viszed a betonra, nem lesz gond. Sőt, a körmeit is igen jól lehet így koptatni.Nyáron figyelni kell arra, a beton nagyon forró tud lenni.
2011. nov. 6. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!