Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Debrecenben miért nincsenek...

Debrecenben miért nincsenek kutyafuttatók? Ez csak szerintem szemétség?

Figyelt kérdés

Milyen jogon szabják meg hogy közterületen kutyát nem lehet elengedni, ha nincs olyan hely kijelölve ahol el lehet? Szerintem a legtöbb ember tudja hogy a kutyának mozgásra, kapcsolatteremtésre van szükség, amit pórázon nem lehet! Egy pórázon lévő kutya nem tud rohangálni a másik pórázon lévővel, nem tud annyit mozogni és nem tud normálisan szocializálódni! Még a kertes házban élő kutyát is vinni kell sétálni! Ha megbüntetnek mert elengedem a kutyát, akkor miért nem biztosítanak elkerített helyet ahol nem zavarunk másokat? Debrecenben is csak egy hely van amit kutyafuttatónak használnak, de igazából az sem az csak egy lezárt terület aminek nem döntöttek még a sorsáról.. Oda be se mehetnénk mert magánterület! Akkor hova menjünk? Játszótér minden utcasarkon van, bezzeg egy kutyafuttató SEHOL! Legtöbben csak azt tudják mondani "Itt ne sétáltasd", "Ott ne sétáltasd" stb. AKKOR HOL? Csak engem háborít ez fel ennyire? Mit lehetne tenni az ügy érdekében? Szerintem nem csak Debrecenben van ez a helyzet!

Köszi a válaszokat!

2010. ápr. 28. 10:04
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Jóidő :) Bocsánat!
2010. ápr. 28. 12:38
 12/36 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó Válaszoló! Teljesen megértelek, ugyanez van itt is, és pont ezek miatt a dolgok miatt bosszant annyira hogy nincs itt és látom máshol se kutyafuttató! Mindenhol van egy-két ember akinek nem tetszik ha ott a kutya, akkor miért nem adnak nekünk saját területet ahol senkit nem zavarunk? Remélem sikerül valamit lépni az ügyben! :)
2010. ápr. 28. 12:57
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Szia ! Én most írtam E-mailt a polgármesternek , na szépen kiváncsi vagyok hogy válaszol e nekem!

Ha azt mondja hogy most nem lehet .....stb... , akkor szépen elkezdek aláírást gyűjteni :)

És addig fogok menni amíg "bírok" ! Ha kell magam fogok "adományt" gyűjteni , és Én magam fogom megcsinálni azt a futtatót ! ;)

2010. ápr. 28. 13:10
 14/36 A kérdező kommentje:
Drukkolok neked! Szerintem csak a kutyások összefogása segíthet valamit az ügyön! :)
2010. ápr. 28. 13:29
 15/36 A kérdező kommentje:
Te az előző válaszoló vagy, vagy esetleg debreceni vagy? :) Bocs csak az egyforma % megzavar! :D
2010. ápr. 28. 13:31
 16/36 anonim ***** válasza:
A mi városunkban sincsenek kutyafuttatók...sőt! még könyvesbolt sincs most már meg strand sem:S még az a szerencse,hogy tápos bolt,meg állatkereskedelem van...
2010. ápr. 28. 13:44
 17/36 anonim ***** válasza:

A jerikó utcán van egy ahol régen benzinkútat épitettek volna.

Az agráregyetem hátulján is van egy elkerített rész.

Szívesen megismerkednék veled kérdező

Milyen kutyád van? Hány éves vagy?

Nekem egy staffim, és egy 12/f

2010. ápr. 28. 21:11
 18/36 anonim ***** válasza:
Én is egyet értek az előttem szólóval ott tényleg van ahol leírta, mi is oda járunk!Nekem is staffim van.
2010. ápr. 28. 21:13
 19/36 anonim ***** válasza:

82 % os vagyok ! Nem Én Somogyi vagyok , de hidd el nálunk sem könnyebb a helyzet :)

Amúgy nem tőlem kérdeztéted kedves utolsó válaszolnó de nekem is 2 Amerikai Staffordshire Terrierem van :) Meg mellette még 2 :)

21/L

2010. ápr. 29. 08:09
 20/36 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a válaszokat! Igen ezt a két helyet ismerem, mi is odajárunk, de végül is ezek közül egyik sem kutyafuttató :D Hiszen az elkerített rész se lesz itt örökké sztem és oda be se lehetne menni amúgy. Szóval ha ez is megszűnik akkor nem tudom mi lesz?! Esetleg az Agrár ami marad. Én olyanokra gondolok mint pl.: Az elkerített. Szerintem az ideális lenne, csak kicsit rendbe kéne rakni.. De hát nem mi döntjük el mi legyen a sorsa.. Amúgy lehet ismerjük is egymást, ha többen is ide jártok :D Nekem Spánielem van, Tücsike :)))
2010. ápr. 29. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!