Debrecenben miért nincsenek kutyafuttatók? Ez csak szerintem szemétség?
Milyen jogon szabják meg hogy közterületen kutyát nem lehet elengedni, ha nincs olyan hely kijelölve ahol el lehet? Szerintem a legtöbb ember tudja hogy a kutyának mozgásra, kapcsolatteremtésre van szükség, amit pórázon nem lehet! Egy pórázon lévő kutya nem tud rohangálni a másik pórázon lévővel, nem tud annyit mozogni és nem tud normálisan szocializálódni! Még a kertes házban élő kutyát is vinni kell sétálni! Ha megbüntetnek mert elengedem a kutyát, akkor miért nem biztosítanak elkerített helyet ahol nem zavarunk másokat? Debrecenben is csak egy hely van amit kutyafuttatónak használnak, de igazából az sem az csak egy lezárt terület aminek nem döntöttek még a sorsáról.. Oda be se mehetnénk mert magánterület! Akkor hova menjünk? Játszótér minden utcasarkon van, bezzeg egy kutyafuttató SEHOL! Legtöbben csak azt tudják mondani "Itt ne sétáltasd", "Ott ne sétáltasd" stb. AKKOR HOL? Csak engem háborít ez fel ennyire? Mit lehetne tenni az ügy érdekében? Szerintem nem csak Debrecenben van ez a helyzet!
Köszi a válaszokat!
Szia ! Én most írtam E-mailt a polgármesternek , na szépen kiváncsi vagyok hogy válaszol e nekem!
Ha azt mondja hogy most nem lehet .....stb... , akkor szépen elkezdek aláírást gyűjteni :)
És addig fogok menni amíg "bírok" ! Ha kell magam fogok "adományt" gyűjteni , és Én magam fogom megcsinálni azt a futtatót ! ;)
A jerikó utcán van egy ahol régen benzinkútat épitettek volna.
Az agráregyetem hátulján is van egy elkerített rész.
Szívesen megismerkednék veled kérdező
Milyen kutyád van? Hány éves vagy?
Nekem egy staffim, és egy 12/f
82 % os vagyok ! Nem Én Somogyi vagyok , de hidd el nálunk sem könnyebb a helyzet :)
Amúgy nem tőlem kérdeztéted kedves utolsó válaszolnó de nekem is 2 Amerikai Staffordshire Terrierem van :) Meg mellette még 2 :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!