A XVI. Kerületben hol vannak kutyafuttatók?
Figyelt kérdés
Olyanok amikben akadályok, játékok is vannak.2009. aug. 25. 18:53
1/3 anonim válasza:
Ezek vannak.
A Szent Korona lakótelepen a Tavirózsa tér és a Körvasút sor találkozásánál
Az Ond vezér lakótelepen a Körvasút soron (a Bányai Elemér utcánál, illetve az Egyenes utca és Pirosrózsa utca közötti erdőben)
A Jókai lakótelepen a Jókai út közepén húzódó sávban (a Hunyadvár utca és Szilágyi M. utca közötti szakaszon)
A Karát utcában, a polgármesteri hivatal előtti park oldalánál.
De ha igy se találtál jó helyet akkor nézd meg ezt az oldalt itt minden kutyafutattó számon van tartva. [link] kerület
Magyarországon nagyon kevés akadályos kutyafutattó van sajnos.Nállunk például nem hogy akadályos futtató nincs de még sima sincs pedig elkéne legalább egy valahol.
3/3 anonim válasza:
Nekem a kedvencem a Jókai lakótelepi, ahol a két sáv közötti füves rész a futtató. Na, aki ott elengedi a kutyáját, az tényleg elmebeteg. Ha pórázzal viszem az ebet, akkor is végig behúzott farokkal jön, hisz folyamatosan húznak el mellette egy méterre az autók. Úgyhogy tisztán látszik, hogy az, aki ezeket a rendeleteket hozza, biztos, hogy plüsskutyát is csak fényképen látott életében. Szerintem a kijelölt futtatók nem biztonságosak, engem nyugodtan büntessenek meg, az Erzsébet Ligetbe hordom a kutyát, mert ott nincs veszélyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!