Nagy szemétség lenne tőlem, ha eltulajdonítanám a halait?
Unokatesómról, és az akváriumáról lenne szó. Csak azt nem értem 17 éves embernek hogy lehet ennyi esze, jobban mondva ennyi sem?
Kikönyörgött egy akváriumot, 80l-guppik.
Na most, ha ti látnátok azt a mocskot, amiben élnek a halak, már sok el is pusztult, de ő szerinte "kit érdekel veszünk majd másikat" A kajás dobozból sem igen fogy a haltáp, a vízcsere nála annyit tesz, hogy megvárja ameddig elpárolog valamennyi víz, nagy kegyelmesen oda megy a csaphoz enged egy vödörbe vizet(még szerencse, hogy steril vödör, a halaké) és zutty bele a vízbe, feltölti a drága.....
Én roh@dt érzékeny vagyok az ilyenre, de még kis koromban is azt mondtam anyura, hogy "gonosz vagy és nem szeretlek", mert lefújta a hangyákat!:D
Szóval keresztanyám azt mondta elhozhatom a halait, és az egész cuccot miközben unokatesóm suliban lesz, mert tudta, hogy ez lesz, és már ő is borzalmas mérges. Nekem már van egy 200l-es szóval jó helyük lenne nálam. Simán bevállalok még egy aksit.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!