Vettem egy kiskutyát és köldöksérve lett, reklamálhatok a tenyésztőnél, ha igen mit mondjak? Mire számíthatok?
Törzskönyves, a szerződésben bele van írva hogy nincs köldöksérve, mivel akkor nem volt látható, mára jött elő (1 hétre rá).
Nem emeltem rosszul, megy a hasa és valószinüleg az erőlködéstől..
De mivel születési rendellenesség ezért ott kellett lennie már egy hete is ugye? Csak akkor még nem bukott ki rajta semmi.
Mit akarsz reklamálni?
Miért nem úgy etetted, hogy ne legyen hasmenése?
A köldöksérvek fiatal kölyöknél van, hogy vissza is megy és soha nem jön ki többé.
Várd meg, a doki mit mond.
Egyébként a köldöksérv miatt miért is ne reklamálhatnál. Bár nem tudom, mit akarnál elérni .
Hogy mire számíthatsz a tenyésztőtől?
Bármire. Nem lehet megjósolni, hogy ő hogyan fog reagálni a reklamálásodra.
A jobbik verzió, felajánlja, hogy fizeti a műtétet, ha szükség van rá.
A rosszabbik, hogy elhajt.
Inkább az 1 hete tartó hasmenés a nagyobb gond nálatok.
Milyen jellegű garanciát vállalt a tenyésztő a szerződésben? Milyen mértékű a köldöksérv? Egyébként nem, nem volt ott korábban maga a sérv, mivel az ugye maga a kitüremkedés, viszont ha gyenge a hasfal a köldöknél, az már fennállhatott korábban, viszont azt a tenyésztő nyilván nem látja.
Kis méretű sérvet nem szükséges operálni, ezt majd a doki fogja megmondani, kell-e, ha szükséges a műtét, én csak akkor fordulnék a tenyésztőhöz, amennyiben ilyen jellegű esetre vállalt garanciát a szerződésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!