Kinek mennyi a legtöbb kutyája egy lakásban, és milyen fajták, neműek, stb?
Nekem még pár hónapja 2 kutyusom volt, mindkettő keverék, az egyik fiú(beagle,tacskó,pincsi keverék) a másik lány( labrador és spániel keverék), csak sajnos a lány kiskutyámat, akit egyébként ideiglenesen fogattam be(5hónapig), amíg nem találtam neki szerető gazdig, mert kóbor volt, ugye oda kellett adnom, mert a fiú kutyám aki lassan 5 éve van velem, nagyon védte a lányt, képes volt megharapni a lábamat, amikor hozzáértem, pedig azelőtt semmi ilyen nem volt.
A kérdésedre válaszolva: az a véleményem, szerintem ha van hely nekik, meg persze van rá keret(oltások, orvos, kaja, játék stb..) akkor szerintem ez egy nagyon jó ötlet. A kutyusok biztos jól fogják magukat érezni.
én kertes házban lakom, kb 100 m2 a ház és egy jack russell van bent 0-24, a nap felében egy macsek is és nyáron és kora ősszel, késő tavasszal egy border is bejöhet, ha itthon vagyunk.
néha nagyon idegesítő tud lenni, hogy ha lemegyek a nappaliba, a 3 "tehervagont" mindig be kell várnom mire kijönnek sorba egy ajtón és becsukhatom azt.
jelenleg tanuló vagyok és ezért nem nagyon fog bővülni a falka, de ha az anyagiak meglennének rá, természetesen bevállalnék még 1-2 kutyát :)
Nekünk 2 kutyánk van a lakásban, egy mudi, és egy tacskó mix. 4 és 2 évesek.
Pár héten belül megszületik a babánk, úgyhogy egy kicsit sokan leszünk, de nyilván a baba miatt nem fogok megválni egyik kutyámtól se.
Remélem, egyszer lesz családiházunk.
Oda beférne még pár kutya.
Természetesen menhelyi!
Esetleg mégegy gyerek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!