Akinek lakásban van a szuka kutyája, hogy tüzel? Nem pötyög (vér)?
Ivartalanítás vagy tüzelő bugyi:
nekem csak egyszer tüzelt a kutyám,utána rögtön ivartalanítattam. Kellemetlen volt,mivel ágyban alszik,így az egész ágy régi törülközőkkel volt leborítva amiket utána kidobtam,naponta többször fel kellett mosnom. Utcára használtam én csak a tüzelőbugyit,minden séta után kimostam,megszárítottam mivel ugye belepisilt,de így nem volt gond ha odajött hozzánk kutya,ami a környéken gyakori ,nem divat a póráz :)
Ivartalanítsd tüzelés után,vagy ha még nem tüzel előtte is nyugodtan,hidd el rengeteg kellemetlenségtől mentheted meg őt és magadat is. Mint pl az álterhesség. Nekünk volt tüzelés után,cipelte a majmát a szájába,tej jött a cicijéből,pérája hatalmas volt,és sírt folyamatosan. Kaptunk rá gyógyszert,el kellett zárnunk minden játékát,és nagyon rossz volt mert nem babusgathattam.
Nálunk bevált egy kis bugyi a faroknál kivágva és tiszasági betéttel bélelve. Amúgy sem jellemző, hogy túl nagy koszt csinálna, de így minimalizálódik.
Első válaszolónak:
Tenyésztők vagyunk, mégis bennt laknak a kutyáink! Valamint nem csak a tenyésztők tartanak ivaros utyát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!