Miért kéne sétáltani egy több ezer négyzetméteren tartott kutyát?
Figyelt kérdés
Azt maximálisan megértem, hogy egy panellakásban élő kutyát naponta többször is kell sétáltatni, de egy tanyán élőt, ami jellemzően 4-5-10 ezer négyzetméteren él, azt teljesen fölöslegesnek tartom. Ismerek olyat, ahol kerítés sincs, és mégsem megy el a kutya 100-200 méternél messzebb.
Én is tanyán élek, de még nem láttam erre kutyákat sétáltató embereket. Azt meg egyenesen ostobadágnak tartom, ha valaki azt mondja, hogy egy 7000 nm-es udvaron tartott kutyát ugyanannyit kell sétáltatni,mint egy 70 nm-es lakásban tartottat. Pontszerzésre, százaléknövelésre biztos jó ez a szöveg ezen az oldalon, de egyértelműen butaság.
Azért győzzetek meg az ellenkezőjéről, hátha én is elkezdem sétáltatni a kutyáimat!
2016. okt. 5. 07:15
31/31 A kérdező kommentje:
Milyen stílusról beszélsz? Tanyán az a dolguk, hogy őrizzék a házat, jelezzék az idegent. Nem golden retrieverem, és nem törpeuszkárom van, nem hobbi és nem dísz. Ez nem stílus! Itt arra vannak a kutyák, amire "kitalálták" őket, amiért tartják évezredek óta, és nem az unatkozó emberek játékszere.
2016. okt. 8. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!