A Városligetben is szabálytalan (lesz) kutyát sétáltani?
Figyelt kérdés
Én nemrég lettem újra kutyás. Vidéken több kutyám is volt akiket póráz nélkül sétáltattam mindig ( persze szófogadó, behívható kutyák voltak ). Most olvastam pár cikket a témában és nem tudtam ,hogy ekkora az ellentét a kutyások-nem kutyások között...ezt a törvényt ami januártól lép életbe végképp nem értem. Hol szaladgálhatnak szabadon a kutyák ezentúl? Hol játszhatnak együtt? Eddig amilyen kutyafuttatókat láttam pesten..hát némelyikben megfordulni is alig lehet. :( ( Természetesen egyetértek azzal ,hogy olyan kutyákat lehessen elengedni akik behívhatók,szót fogadnak )2013. nov. 7. 19:46
1/4 sippara válasza:
Valóban szabálytalan lesz, de eddig is szabálytalan volt :) Ettől függetlenül rendszeresen sétálunk több kutyával póráz nélkül a Városligetben, Hajógyárin, Margit-szigeten is, és még mindenki életben van :) A törvénnyel szemben a valóság az, hogy amíg a kutya nem zaklat senkit, nem rohangál oda mindenkihez kéretlenül, és úgy egyáltalán normálisan viselkedik, az ég világon senkit nem zavar :)
2/4 Szilvi & Argos válasza:
Sétálni és sétáltatni lehet, de csak pórázon :(
A gyakorlat az, hogy a jól nevelt kutyákkal a tudatos gazdik szabadon sétálnak, figyelve a nemkutyásokra pl.
Sajnos sok agresszív, neveletlen kutyát is elengednek
3/4 anonim válasza:
Arról volt szó, hogy ez csak egy törvény tervezet. Még nem fogadták el. Ha vannak akkora marhák (nincs kétségem felőle), hogy a választások előtt ezt elfogadják, akkor megint sok szavazatot vesztenek!
4/4 anonim válasza:
Zuglói rendelet: mindehol póráz, kivétel a kijelölt kutyafuttató. Sajnos ez a Városligetre is vonatkozik, most is. Szomorú vagyok, mert nagyon kevés kutyafuttató van Zuglóban, ami van az forgalmas út mellett. Nem tudom mikor lesz változás....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!