Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Van egy belgajuhász kutyám. Tegnap elött még semmi baja nem volt, tegnap mar nem nagyon volt kedve, ma meg már sétálni se enni se akar. Inni iszik de elé kell tolni a vizet, hogy igyon. Nagyon bágyadt ha hívom reagál rá de nem jön oda hozzám. A hátsó részét behuzza, nem lázas mert meg lett mérve. Nem ugat, nem nagyon akar reagálni semmire, a játék és a kaja se érdekli. A kutya 10 éves belgajuhász kutya.2016. okt. 3. 10:07
11/22 A kérdező kommentje:
Képzeld próbálok rajta segíteni. Nem azért tettem fel a kérdést, hogy itt gyülölködj meg szidj. Nem vagyok teli pénzel, hogy több százezret fizessek a kezelésre. Lehet, hogy neked lenne de én nem vagyok abban a helyzetben.
2016. okt. 3. 11:20
12/22 anonim válasza:
Állatot tartani nem kötelező...
13/22 anonim válasza:
Remélem rendbe jön a kutyád kérdező. Ettől függetlenül gondolkozz legalább utólag felelősen és több kutyát ne végy magadhoz, ha nem telik arra, hogy tisztességes módon ellásd. Igen, ebbe bizony az is beletartozik, hogy félrerak az ember az esetleges orvosi költségekre. Ha erre nincsen keret, nem kell állatot tartani és probléma megoldva.
14/22 anonim válasza:
Nem biztos, hogy több szárezer lesz a kezelés. Legalább vidd be, és derüljön ki, mi a baja.
15/22 anonim válasza:
Próbálj részletfizetést kérni, vagy valami. Rendes állatorvos nem hagy elpusztulni gyógyítható kutyát.
16/22 A kérdező kommentje:
Bevittem a kutyust, kiderült, hogy vörös sejt széthullása van. Kapott infúziót és 3 inyekciót. A doki szerint holnapra javulást kell mutatnia és viszem vissza, hogy megvizsgálhassa.
2016. okt. 3. 19:30
17/22 anonim válasza:
Drukkolok neki, hogy meggyógyuljon.
18/22 A kérdező kommentje:
Ma is bevittem. A vizelete világosbarna. Megmérték a lázát és vettek tőle vért, délutánra jön meg az eredmény és vissza kell vinnem. A kötőhártya és a szájpadlása sárgul.
2016. okt. 4. 11:52
19/22 anonim válasza:
Eért nem szabad várni az állatorvossal :( A babesia időben elkapva még sokszor gyógyítható, de minden óra számít :( Drukkolok.
20/22 A kérdező kommentje:
Köszönjük. Remélem meggyógyul.
2016. okt. 4. 12:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!