Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A vesebetegségről bővebben?

A vesebetegségről bővebben?

Figyelt kérdés
Muszáj leírnom, mert beleőrülök. Sulyok szteroidot adott fülgyulladásra, ami után bepisilt folyamatosan. Visszavittem, adott antibiotikumot és azt mondta, a szteroid legyengíti az immunrendszert. Ha tudom, ha elmondja előre, nem engedem beadni, de ő az orvos, bíztam benne. Csak nem javult, erre csinált egy vizelet labort. Az értékek nem jók, ezt én is látom de azt mondta majd decemberben csinál újat. Másikhoz vittem,aki megerősítette a gyanún a labor átnézését követően, veseelégtelenség sem kizárt, ami nem gyógyítható. Most várunk a vérvizsgálat eredményére. A rohadt életbe, még csak három éves. Nem eszik, levert, bágyadt. Egy ideje bújik nagyon hozzám, pedig előtte ez nem volt ennyire intenzív. Alváskor befúrja magát a takaró alá, a lábamhoz simulva alszik el. Körülbelül 1 órája írom, mert nem látok a könnyeimtől.

2016. okt. 2. 10:44
 1/1 anonim válasza:
A kutyádnak Cushing-kórja van, a sok szteroidtól. Vegyél neki RX-renal-t!
2016. okt. 4. 00:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!