Hogyan álljunk neki a Dog Dancingnek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Én most 13 éves vagyok és van egy másfél éves labradorom akivel hát lassan egy éve kezdtünk el agilityzni. Most láttam a neten hogy van ilyen Dog Dancing éshát nagyon megtettszett, mi is szívesen kipróbálnánk magunk egy ilyenen. Már a szabályokat nagyjából tudom és a kutyámnak is sok trükköt tanítottam már (összesen 60 parancsszót tud ebből k. 20 DogDancinges)oldalazás, tolatás, forgások, szemkontaktus, lábkeresztezés stb...
Hogy tudnánk egy versenyre felkészülni? Akik voltak ilyenen tudnak tanácsot adni? Hogy álljunk neki a koerográfiának?
köszi a válaszokat
#labrador #tánc #agility #kutyás sport #jutalomfalat #klikker #Dog Dancing #kutya tánc #koerográfia #kutyás verseny
2016. szept. 22. 20:01
11/11 Szilvi & Argos válasza:
Itt érdeklődj nyugodtan:
De türelem, a lányok most vannak a Dog-Dancing EB-n, úgyhogy jövő hét elejéig ne számíts kimerítő válaszokra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!