Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy álljunk át csak száraz...

Shelli kérdése:

Hogy álljunk át csak száraz tápra?

Figyelt kérdés
Eddig főztem nekik külön, de most már csak napi egyszer szárazzal szeretnék etetni, hogy vitaminokat is kapjanak, de nemtudom hogy ha este kiteszem eléjük megeszik e majd, a finom rizses -főtthusi helyett?

2013. jún. 3. 11:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem eszik meg, akkor el kell venni előlük, és legközelebb csak a következő etetésnél odaadni. Lehet, hogy először 1-2 napig koplalnak, de aztán meg fogják enni, hidd el. :)

Vagy adhatod nekik vegyesen is. A rizses húsi mellé egy kis zöldség, plusz egy kis táp.

2013. jún. 3. 11:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én egy hétig kevertem, folyamatosan növeltem a szárazat és csökkentettem a főttet. Nem volt vele gondjuk, sőt úgy vettem észre szivesebben eszik a tápot.
2013. jún. 3. 11:35
 3/5 anonim válasza:

Nekem "simán" ment az átállás. Macseknak kevésbé :)

Elvettem este a régit és reggel már a szárazat kapta.

A párhuzamosan mindkét kaja nem működik! (legalább is nálunk nem működött!)

Ilyenkor 2-3 napig az őrületbe fog kergetni a kaja kunyerálással, de aztán szépen meg fogja enni a száraz kaját.

Arra figyelj, hogy ne könyörülj meg a tekintetétől és a dörgölőzéstől. Tarts ki a száraz kaja mellett!

Fontos, hogy minőségi szárazat vegyél neki és, hogy legyen állandóan friss vize bőven!

Remélem segítettem. :)

2013. jún. 3. 12:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Megkapták este a szárazat, több mint fele adagot megették. Azt hittem hozzá sem nyúlnak :) Fog ez menni...
2013. jún. 4. 08:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Az jó:-)

Mondjuk lehet hogy akkor kevesebb kell nekik. Milyen fajtát adsz nekik, mekkora a súlyuk, és mennyi tápot adtál?

2013. jún. 4. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!