Milyen száraz kutya tápot ajánlanátok?
vizslám van
és ha lehet ne legyen méreg drága a táp
Igazából a pénztárcádtól függ:
-1. Dog chow ez az amit még érdemes adni, én is ezzel kezdtem el etetni a kutyámat, de aztán váltottam mert nem jött be neki.
1. Brit premium alá nem igazán érdemes adni, most hogy ebből az M-eset vagy az L-eset adod azt döntsd el te, a csomagoláson ugye az van hogy az M-es 10-25kg-ig ajánlott az L-es meg 25-40kg-ig, a vizslák általában 20-26kg-osak jó lehet neki az M is de én nem zárkoznék el az L-estől sem.
2. következő szint az a Josera, pro plan meg ilyenek (hills is ebben az árban van viszont annak nem valami jó a beltartalma azt inkább kerüld a royal canin select gold meg ilyeneket szintén kerülném a helyedben, nem rosszak csak nem jó az árban vannak a beltartalomhoz viszonyítva)
3. Brit Care és taste of the wild(zoofaston kedvező ára van a többi bolthoz képest)
Nagyjából így növekszik árban és minőségben
Mennyi nálad a méregdrága??Kb egy kiló 1000Ft körül, vagy alatt? Ha nagyobb kiszerelést veszel-13-15kg neten, akkor sokkal olcsóbban ki tudsz jönni és ingyen is házhoz szállítják ált. A vizslának meg ennyi táp kb 6-8 hétre is elég.
Tehát: Taste of the wild (a legjobb ár-érték);brit care; acana (sima); belcando pl. A zoofaston ált elég olcsók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!