Hányszor álljunk meg pisilni?
Figyelt kérdés
Bocsi hogy így írtam ki a kérdést. Szóval nyaralni mennénk, de a két magyar vizslámat ( egy 3, illetve egy 7 éves ) nem tudjuk senkire bízni. De amelyik szállót kinéztük, pont lehet vinni kutyust. Nagyon hosszú út lenne! Celldömölktől ( Vas megye ) Szilvásváradig. 4 - 5 fele ( reggel ) indulnánk. Hány óránként álljunk meg pisilni ( természetesen hogy a kutyák pisiljenek )? Akkor már sétálnánk is velük, de az kb hány perc legyen? egy fél óra elég? Kb 5 órás lenne az út.2010. aug. 21. 13:39
1/5 anonim válasza:
5 óra az hosszú, inkább legyetek minél gyorsabban túl rajta, 2x-3x álljatok meg. 10-15 perc futkározás és indulás tovább. De ilyen melegben gondoskodjatok vízről nekik.
2/5 anonim válasza:
Mi is most vagyunk túl egy 5 órás úton. 2x álltunk meg, amikor nekünk is kellett. Egy felnőtt kutya símán kibírja. Nem kell fél óra sem, pár perc alatt megmozgatjátok magatokat és indulhattok tovább.
3/5 A kérdező kommentje:
Ó nagyon köszi :) Szeptemberben mennék. Talán lehűl az idő kicsit. Azért indulunk 4 - 5 fele, hogy ne legyen olyan meleg. Azért még ha gondoljátok írhattok tanácsokat :)
2010. aug. 21. 13:54
4/5 anonim válasza:
Én rendszeresen külföldre járok a kutyámmal a 12 órás út alatt 2-szer szoktam megállni.Ha nagyon meleg van akkor éjszaka utazunk és végig alszik :)
5/5 anonim válasza:
Mielött elindultok mindenképp végezzék el a dolgukat. Szerintem 2-szer elég lesz igy megállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!