Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hova fordulhatnék segítségért?...

Hova fordulhatnék segítségért? Többi lent.

Figyelt kérdés
Lassan egy éve etetek egy kóbor kutyust nem szegény bőrbeteg is reméltem eddig valaki befogadja de nem nagyon szenved szegény jelenleg nagynénjémék van akik ahogy tudják etetik de nekem is pénzben be kell segítenem viszont most megbetegedtem nagyon drágák a gyógyszereim és hamarosan Pestre költözöm a helyi szervek semmit nem csinálnak mert teltház van 8 szerverrel, csoportban osztom de sehol semmi mit kezdjek szegénykémmel ha senki nem segít nekünk itt Borsodba pedig mondtam h sürgősen állatorvos kellene neki. Nagynénjém azt mondja jobb lenne neki ha elaltatnánk de én reménykedem h megoldódik a sorsa csak most így már etetni is alig fogjuk tudni és nem tudok hozzá szaladgálni valaki valami segítő ötlet?
2016. szept. 10. 01:19
 1/8 anonim válasza:
állatvédő facebook csoportokban vagy szervezetek facebook oldalán kellene talán próbálkozni, de nem tudom.
2016. szept. 10. 03:08
 2/8 anonim ***** válasza:

A bőrbetegségével lehetne valamit kezdeni, ahhoz nem hiszem, hogy annyira sok pénz kellene, inkább idő és persze akarat, mert többször meg kellene fürdetni a gyógyszeres vízben. Akkor már nem lenne annyira szerencsétlen szegény.

Amúgy tényleg csak szervezeteknél lehetne próbálkozni. A megosztások szinte semmit nem érnek, inkább direktben, célzottan kellene próbálkozni szervezeteknél, de tudom, hogy nehéz.

2016. szept. 10. 04:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, kérlek, használj vesszőket, mert ez így önmagában egy rejtvény.

Keressétek fel a borsodi Állatvédőrséget, hátha nekik van kapacitásuk segíteni. És persze az összes többi helyi állatvédő szervezetet is. Majd ők remélhetőleg elviszik, ellátják, meggyógyítják és gazdásítják :)

2016. szept. 10. 07:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Hónapok óta próbálkozom a szervezeteknél de semmi segítség az állatvédőrseg pedig 1-2 hónapja tud rólunk de semmit nem tudnak csinálni, szval egy menhelyen sincs hely meg sehol pedig sűrgős lenne igazán csont sovány hiába etetjük pár napja már enni is alig akar én lebetegedtem nem tudok róla már úgy gondoskodni sem.
2016. szept. 11. 01:32
 5/8 anonim ***** válasza:

De meg tudod fogni, odamegy? Mert ha megfognád és konkrétan magával a kutyával házalnál, akkor lehet több esélyed lenne, min ha csak úgy szólsz, hogy lenne itt egy kutya...

Persze akkor legalabb ideiglenesen be kellene fogadni.

2016. szept. 11. 23:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Se oltása semmi kocsi nélkül nehéz lenne egy vad idegen kutyát 35 km re vinni mert ott van legközelebb állatmenhely két hét múlva költözünk...
2016. okt. 16. 23:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát, mást nem tudok írni, mint hogy átérzem a helyzeted, így tényleg nehéz. Pedig ha már van befogadója (azt írtad a nagynénédnél van), akkor elméletileg könnyebb lenne a helyzet, mert akkor ott legalább ideiglenesen maradhatna, legalább amíg valamennyire felgyógyul. Csak gyógyszeres fürdővizet kellene neki biztosítani meg esetleg más gyógyszereket és persze valamennyi gondoskodást. Így valamennyivel könnyebb a helyzet, mintha teljesen az utcán élne, mert befogadni magától tényleg egyik szervezet sem akarja csak úgy magától, hiszen az összes kóbor állatnak nincs hely.

Azt kellene megpróbálni, hogy ne befogadtatni akard velük, csak a kezelésében segítsenek, vizsgálják ki és adjanak gyógyszert, azt hátha megteszik.

2016. okt. 17. 10:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Mikor rendbe lett rakva a kocsink azonnal felhívtam az egyik menhelyet kitaláltam egy hihető sztorit h most találtuk nagyon rossz állapotba van és annyit mondtak ha betudjuk vinni fogadják. Amikor meg hónapokig rágtam a fülüket le se szarták pedig akkor is azt mondtam h beviszem valahogy csak legyen helye. Hogy is van ez :( De szerencsére a kemény tél előtt megoldódott. Nagy nénjémék pedig albérletbe laktak és ők is költöztek.
2017. febr. 25. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!