Hova mehetnék, kihez fordulhatnék segítségért?
Figyelt kérdés
Nagyon nagy bajok vannak nálam, szerintem depressziós vagyok és egyre gyakrabban vagyok agresszív és erőszakos... Önbizalomhiányom van, semmi biztos pont nincs az életemben, a környezetemből mindenki csak azt hajtja hogy "vedd már észre magad, változz már meg mert kiállhatatlan vagy", de senki sincs mellettem, csak elvárják a változást, de egyedül nekem nem megy... Évek óta próbálkozok figyelni magamra, de már annyira stresszes vagyok emiatt is, hogy nagyon érzékeny lettem, sokszor ok nélkül rámtör a sírógörcs.
Mit csináljak?? Kihez forduljak? Pszichológust mondtak, de fogalmam sincs hova meg kihez menjek aki figyel is rám, nem csak hablatyol... Szolnoki vagyok.
2016. júl. 28. 01:10
1/3 anonim válasza:
Pszichiáterhez kell menned, nem pszichológushoz. Ő felír neked gyógyszert. Én Frontint szedek néha, és az használ. Még álmatlanság ellen is jó. Ezt a gyógyszert 90%-os kedvezménnyel írják fel, ami száz valahány forintba kerül. Teljes áron ezren felül van.
2/3 A kérdező kommentje:
Oké, de név szerint kihez menjek? Szétnéztem neten, de semmit se találtam.
2016. júl. 28. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!