Hogyan neveljem meg a kutyámat ha az apám nem hagyja?
Hány éves vagy? A kutya mennyi idős?
Amúgy ne foglalkozz vele, az én szüleim is ezt csinálják, csak hála istennek én már nem velük lakok. Ha át is jönnek és rákezdenének, még előtte leállítom őket, hogy "köszi, majd én tudom" és ennyi. Az viszont már nagyobb baj, ha te mondjuk tiltasz valamit a kutyának (pl kunyerálás, felugrálás), apád meg ráhagyja és engedi neki.
Na ezért gázos, amikor a gyerek kikönyörgi a kutyát, a szülő meg tojik bele az egészbe...
14 vagy, apád ezért okoskodik, mert te még "buta kisgyerek" vagy az ő szemében, ő meg "apa mindent jobban tud". Ezzel nem tudsz mit tenni. Majd fogják a fejüket, amikor a kutya elkanászodik... Sajnos amíg nála laksz, addig önző módon fenntarthatja magának a jogot, hogy olyan dologba is beleszóljon, amihez sík hülye (már bocs).
Te neveld a kutyát az olvasottak szerint, apád beszólásait meg ignoráld (egyik füleden be, másikon ki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!