Nem sok jó, az biztos.
Rá kéne küldeni az állatvédőket.
Nehezen tudom elképzelni, hogy bárki megvesz full keverék kutyákat, ráadásul vemhesen, mikor tele vannak a menhelyek meg út széle ilyenekkel...
szánalmas az ilyen.. gondolom most jöttek rá,hogy nem akkora biznisz ész nélkül szaporítani,úgyhogy megszabadulnak az anyáktól..de még azt is pénzért, olyan nem lehet,hogy ne akarjanak hasznot húzni.
amúgy nem hiszem,hogy elkelnek vemhesen a szukák.max valami elmebeteg szaporító veszi majd magához,a nagyobb haszon reménéyben,hogyha lefialnak
szerintem ez ugyanaz a férfi (legalánnis a hirdetést feladót is így hívják) Sajnos nem "csak" a csivavákkal foglalkozik... Ízig vérig szaporító:(
Annyira elkeserít(:
Nekem egy kutyám van, családi kutya, gyönyörű fajtatiszta kan, sokan megszólítottak utcán, hogy fedezze be a szukájukat, de ivartalaníttattuk. Mi tenyészteni nem szeretnénk (nem értünk hozzá), a szaporítást pedig nagyon ellenzem.
Szegény kiskutyák. Ha 8szor ellette, akkor lehet, hogy egy évben kétszer is fialt(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!