SOS! Kidobták a kutyust a házunk előtt. Van esélye?
Sziasztok!
Két nappal ezelőtt éjjel, kidobtak egy kutyát a házunk előtt, és azóta is nálunk van, nem tágít, a kerítés egy részén bebújik a kertünkbe! A szívem szakad meg érte! És szegény az egyik szemére tuti nem lát, szerintem megsérülhetett. De nagyon szép! Snaucer keverék lehet, kb 25 kg, nagyon jámbor!
A legnagyobb baj az, hogy nem tudjuk befogadni, mert 2 hét, és innen lakásba költözünk!
A mi kutyusunkat is el kellett ajándékoznunk, most váltunk meg tőle! Nagyon fáj a szívünk, és erre itt van ez a jámbor jószág!
Ha elviszik a gyepmesterek, neki tuti nem lesz esélye, mert a szeme miatt nem hiszem, hogy őt fogadnák örökbe!
Sok kutyát leoltanak, akik nem találnak gazdit, és ezt nem bírom elviselni!
Segítsetek légyszives, a menhelyek nem fogadják be a környékünkön, mert azt mondják, hogy telt ház van kan kutyákból!
Ha gyepmester viszi, akkor megölik!
És el kell vitetni, mert jön az új lakó!
Teljesen ki vagyok!
Nagyon sajnálom!!
Kedvesy 20.35-s
Nincs időm !!! Költözünk!!!
Pár napom van, talán 1 hét!
Egyenlőre vedd fel a kapcsolatot a fejér megyében található szervezetekkel, kicsit túlozhatsz is az állapotát illetően, mond hogy vak, fájdalmai vannak, csúnya a szeme stb...
jelentsd be ide: [link]
itt is írd hogy SOS.
éN VAGYOK,AKI MEGKÉRTELEK,HOGY töltsél fel légyszíves képet róla :) Hát nagyon édes a kutyu :) Figyelj csak:most tedd fel egy másik kiírásban,képpel együtt-meglesz rá a gazdi-HIDD EL:) Mi örökbe fogadnánk,de nekünk van ő,a Pamika,és ő sajnos nem tűr meg maga mellett senkit sem :D
itt tudsz menhelyeket keresni akik befogadnák, illetve be tudod jelenteni, hogy találtál egy ilyen kutyát:
ha van kép a kutyáról tegyétek fel internetre hirdetésként pl ezekre a lapokra:
kutyahirdetesek.info
www.allatapro.hu
www.allathirdetes.com
kutyaapro.hu
expressz.hu
hátha valakinek megtetszik és befogadja
itt is tudod jelezni, hogy találtál kutyát és meg tudod nézni keresi e valaki:
Próbáld hirdetni, mondom nekem egy héten belül jelentkeztek érte, hátha... Addig meg esetleg kérdezgess ismerősöket, hogy ideiglenesen nem tudják-e befogadni, esetleg az új lakót, hogy csak amíg találsz neki gazdit nem tudnák-e etetni...Menhelyekről nincs jó véleményem..elég sok kutyust dobtak ki nálunk is, mindért hvtunk menhelyet, sosem jöttek.
Aranyos kutyus és szelíd is, szerintem megéri minél több hirdetést feladni... Átérzem milyen helyzetben vagy, mikor én tettem fel iylen kérdést midnenki szapult h pár napig be tudom fogadni stb...senki nem értette hogy egy lány kutyát nemteszek egy fiú kutya mellé 20nm-re...vagy halott kutya, vagy sok kicsi élő kutya lenne belőle.. Sok szerencsét kvánok hozzá, remélem sikerül megoldani, és örülök neki hogy van még aki próbál segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!