Fura folt jött ki a kutyáim lábán, szerintetek mi, és hogyan tudnám itthon lekezelni neki (k)?
AZ egyik kutyámnak már kb 1-éve van meg,télen javul nyáron romlik az állapot.Most viszont vettünk egy kis kau kutyát most 7 hós és neki is elkezdett ilyen folt kijönni a lábán.Szerintem valami bőrferőzés bőrgomba lehet,viszont jólelenne valami itthon elkészített gyógymdott kitalálni mert most jóideig nemtudom elvinni állatorvoshoz őket.tudnátok segíteni?
kép a kutyák lábán lévő foltokrol: Keke.htm
Xéna.htm
Xéna2.htm
Nem tudsz linkelni, de házi megoldás nincs, sem paleo sem homeopátia, sem hagymakarika, sem grapefruitmag.
Ha tudtad, hogy beteg a kutyád, miért hoztál mellé másikat?
Eleve, ha valami gyanús, akkor nem hozok még +kutyákat.
Meg ha nincs pénz állatorvosra, miért vállaltál be még egy kutyát?
Ki mondta nektek hogy a pénz miatt nemtudom elvinni a kutyákat orvoshoz?
Nemszenvednek sőt...
1 éve, és még nem kezeltétek?
Miért nem tudod állatorvoshoz vinni őket?
Az a probléma, hogy nem mindegy, mi a bajuk. Először azt kéne megállapítani, ami állatorvos feladata. Utána lehet kezelni, de nem otthoni kuruzslással, hanem olyan gyógyszerrel, ami arra a bajra és kutyának való.
Az állatorvost sajnos nem tudod megúszni.
Én nem értem minek vársz vele pár hetet. Múltkor ment a kutyam hasa. Egy hét múlva volt esedékes az oltása mégis elvittem mikor 2 nap alatt nem javult...
Erre van valami normális válaszod? Azt mondod nem a pénz a gond. Pedig ha van pénz akkor biztosan meg tudod oldani a dokit is. Ha a szállítás a gond akkor ki is lehet hívni. De most a köv. A szitu. Valami fertőző nyavajája van az egyik kutyadnak amit a másik elkapott de segáz majd pár hét múlva elviszed orvoshoz?!
Most ezt csak én nem értem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!