Mit tegyek? Ha valahova megyek egyből izzadság folt jelenik meg a hónom alatt /de ha itthon vagyok nem is olyan nem értem ez miért van nem büdös meg semmi de azé eléggé zavró hogy mindig ott van ... Help!
Figyelt kérdés
ha kilépek az utcára egyből elkezdek izzadni de ez csak mostanába van eddig soha nem volt ilyen nem értem mi történt
S:pedig nem is vagyok az az izzadós típus :S szal nem értem ha valakinek van valami jó tanácsa szívesen fogadom :)
2010. aug. 2. 20:36
1/2 anonim válasza:
izzadásgátló deo? nekem a rexona nagyon bevállt, bár én sem vagyok izzadós de azért ez jól jön néha :)
2/2 anonim válasza:
szerintem stresszes vagy, feszülten érzed magad emberek között (akár tudat alatt is). csak magamból indulok ki, ugyanez a helyzet velem is... én vagy fehér vagy fekete felsőket hordok, esetleg világos rózsaszín, ezeken annyira nem vészesen látszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!