A kutyát nem lehet ölbe venni?
Hát jó lenne hallani a másik oldalt is. Lehet azért nem engedi a gazdája, mert nem akarja, hogy felnőttként majd mindenkinek az ölébe vesse magát a kutya (pl olyannak is aki nem szereti az állatszőrt vagy fél a kutyáktól), mert amit kicsiként szabad neki (jelen esetben szó nélkül odamenni és simogatásért tenni magát idegeneknek), azt felnőttként is csinálni fogja.
Az én 2 éves befogadott kutyám meg kunyerálni szokott, amiről próbálom lenevelni, mert durván kinézi az ember szájából a kaját (pedig napi 2x kap enni, nem is keveset), de én is kapom a savazást, hogy én biztos éheztetem a kutyát, mert úgy néz, mintha már hónapok óta egy falatot sem evett volna, hogy lehet ilyen szívtelen, stb. Másnál meg a kanapéra/ágyra való felmenet van megtiltva, de nekem ebbe semmi beleszólásom, a saját kutyámat néha felveszem magamhoz, ha akarom és ennyi. Ahány ház, annyi szokás. Szóval amíg nem tudod az indokot, addig most fölösleges itt fröcsögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!