Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy kell ölbe venni egy 25...

Hogy kell ölbe venni egy 25 kilós kutyát?

Figyelt kérdés
Nyugi nem akarom úton útfélen ölembe vinni mert dög nehéz, de vannak olyan helyzetek amikor elkerülhetetlen, pl felmászik a kis bolond a lépcső tetejére de nem mer lejönni, le kell vinni akkor... vagy ha megyünk az állatorvoshoz kivizsgálásra, messze van az orvos és a kocsiba nem mer beszállni mert magas neki gondolom, és olyan olyan nehéz betaszigálni hogy neki se essen rosszul meg könnyen is betudjam rakni... egy skótjuhászról van egyébként szó. Mi a módszer, hogy jó legyen neki, hogy vegyem ölbe?
2009. márc. 28. 11:41
 1/6 anonim ***** válasza:
36%
Kb. úgy mint egy babát.
2009. márc. 28. 11:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Arra gondolsz hogy a négy lába az ég felé álljon én meg a gerincén tartom? Na ez az első pozitura ami nem müködik neki is fáj és rögtön rugdalózik és kiesik a kezemből!
2009. márc. 28. 11:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Simán alányúlsz két kézzel, egyik kézzel a mellkasánál, másikkal a hátsó lábainál. Mi is így rakjuk fel az asztalra fésüléshez a skót juhászainkat. Csak arra kell figyelni, hogy a gyomránál ne nyomd meg túlságosan.
2009. márc. 28. 11:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a német-juhászomnak hátul a combját fogom, vagyis inkább szinte ráül az alkaromra, a másik kezemmel pedig a szügyénél. Mentőkutyavizsgán is kell emelni a kutyákat, ott is így csináltuk.
2009. márc. 28. 11:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Állva van a kutya és a hátsó lába mögé teszed a kezed meg a melső lába elé teszed a kezed és úgy emeled fel a mi 30 kilós kutyánk ezt szereti mert látja h mi történik vele :) ajánlom ezt neked am nekünk belga juhászunk van =)
2009. márc. 29. 09:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Átkarolod és megtámasztod a hátsó lábait. Régen, mikor még az én kutyám is félt a kocsiba beszállni én is így raktam be.
2009. ápr. 29. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!