Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Goodiebox vélemény?

Goodiebox vélemény?

Figyelt kérdés

2016. aug. 1. 11:09
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem egy fölösleges és drága dolog. Ezeket a dolgokat, amiket belepakolnak, olcsóbban összeállíthatod Te magad is. Az sem világos, miért van szükség a kutya adataira, gondolok itt a születési dátumára. Jobban jársz, ha magad veszel neki jutalomfalatokat, és játékokat!
2016. aug. 1. 11:18
 2/9 A kérdező kommentje:

Magyar Vizslám van. Tapasztalat iránt érdeklődők... Nektek bejött? Melyik csomag éri meg jobban, egyáltalán megéri?

(Meg szeretném lepni a kutyámat vele, csak nagyon drágának tűnik!) Érdemes megrendelni?

A válaszokat előre is köszönöm!!! :3

2016. aug. 1. 11:23
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Veszel 1-2 játékot, meg jutalomfalatot, és ugyanúgy "meglepődik". Feleleges ennyit kiadni.
2016. aug. 1. 11:29
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Bemész egy komolyabb állatos boltba, vagy pl a Fressnapfba és kiválogatsz játékokat. Becsomagolod és a kutyád tuti nem fogja az orrát húzni, hogy nem goodieboxos ajit kapott.
2016. aug. 1. 11:31
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! ;)
2016. aug. 1. 12:13
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

ha jól tudom 6-8 ezer forint körül van.

ennyiért bemész a boltba és veszel pár játékot,jutalomfalatot,akármit . és így nem ér meglepetés,nem kapsz olyat,amit nem tudtok kihasználni.

DE ettől függetlenül nem akarlak lebeszélni. csak ha úgy éltek mint egy átlag magyar család,akkor én nem venném meg, ahhoz képest drága.

de jó kezdeményezés mindenképpen, szóval nem leírni akarom.

csak ha nem éltek olyan jól,akkor inkább egyesével vedd meg a játékokat meg kaját,rágót, olcsóbban kijössz.

2016. aug. 1. 13:12
 7/9 anonim ***** válasza:
37%

Inkább lepd meg valami házikészítésű kutyasütivel pl.

Interneten vannak jó receptek.

2016. aug. 1. 14:36
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
Mi egyszer rendeltünj. A sípolós játék egy hét után bem sípolt. A lavda már meg sincs, mert szétrágta (hizzátestem még kölyök és nagyon szeret rágni :D) A jutalomfalatok bejöttek, de ez nem meglepő. Szeruntem nem éri meg az árát . Egyszerűen bemész a boltba és veszel neki néhány játékot meg jutifalatot. Természetesen ez az én véleményem, lehet, higy valaki odavan érte.
2016. aug. 1. 22:46
 9/9 anonim ***** válasza:
75%
#8-as vagyok . Elnézést a hibákért
2016. aug. 1. 22:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!