Nagyon büdös a kutyám! Ázott kutya szaga van! Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Van kutyasampon,azzal szoktam megmosni,de a mosás után még büdösebb! Pedig meg is szárad!2016. júl. 28. 17:45
1/10 anonim válasza:
Az egy kutya...nem lehet virág illata.... Ha nincs szar szaga akkor már jó. Egyébként ne fürdesd túl gyakran.
2/10 A kérdező kommentje:
De ennyire nem szokott büdös lenni!
2016. júl. 28. 17:49
3/10 anonim válasza:
Mivel esős,párás,nedves idő van ez előfordul.
Mit kap enni?
Milyen samponnal fürdeted?
Milyen gyakran?
Mennyi idős?
Milyen fajta?
5/10 A kérdező kommentje:
Amikor érzem,hogy van szaga. Feleslegesn nem szoktam. 2 éves labrador fiú. Ki van herélve. Házi kosztot eszik,szív,máj stb meg húsokat.
2016. júl. 28. 18:09
6/10 anonim válasza:
Biztos sokan fel fognak ezen hördülni de anyukám palmolive samponnal fürdeti a kutyusát. Neki is komoly gond volt a szagával. De most plüss játék illata van. A szőre fényes és puha. A bőre szép egészséges. Az állatorvos mindig jónak találja a kutya állapotát. :D Ezért mertem leírni. Am tacsi a kutyus.
7/10 ede1219 válasza:
Bűzmirigyét kell kitisztíttatni állatorvossal.
8/10 anonim válasza:
Nagy kutyák alapból büdösebbek..
9/10 anonim válasza:
Én jhonsons babasamponnal szoktam. Kövezzetek meg de 1: amit ember babaknak lehet azt nyilván kutyáknak is és 2: ők sajnos tesztelnek állatokon így aztán...
És sokkal olcsóbb mint a kutyasamponok. Én is azt használom amúgy
10/10 anonim válasza:
Lehet vitaminhiány, nem baj a házikoszt csak akkor nagyon nézz utána a BARF-nak mert kell neki zöld is meg csont. Vagy a másik amit előttem is írtak lehet a bűzmirigye gyulladt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!