Mit tegyek a kutyám szájbűze ellen? Mit adjak, hogy elmúljon?
A leukémia csontvelő rák, nem lehet fertőzéssel elkapni, ha csak a gerincébe nem vágott valami sugárzó anyaggal, akkor semmi köze a kettőnek egymáshoz.
(ui: a nagybátyámat meg ebéd után ütötte el egy autó, szóval ebédelni sem szabad, mert autóbaleset lehet belőle)
Kezd egy fogkő eltávolítással, és esetleg állatorvos nézze meg, hogy nincs e gyulladás a szájában.
Első körben ezt csináld.
Kinyitod a kutyád száját,megnézed a fogait,ha sárgás barnás elszíneződés látható akkor az fogkő és le kell szedetni,ez is okozhat büdi szájszagot. Viszont az én kutyámnak 2x lett a fogköve leszedve,nem lett jobb a szájszaga,de legalább a gyulladásokat,foghullást megelőztük vele.
Nekem még azt mondták,hogy okozhatja az is,hogy a gyomra nem úgy zár mint kéne,na meg függ mit kap enni.
Bár, mikor nyersen etettem egy évig,pont előtte szedettem le a fogkövét semmi változás nem volt a szájszagán, nem tudtunk tőle megmaradni ha liheget.
Szóval én a gyomor nem zár jól vagy pedig genetikára tippelek. A másik kutyánk 5 éves,de sose volt szájszaga, a másik ugyan 14 de amióta hozzánk került büdös a szája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!