Használ valaki ultrahangos kullancsriasztót? Van olyan ami szúnyog ellen is jó?
Melyiket használjátok? Mik a tapasztalatok?
Van a kutyákon csepp, tökéletesen kullancsmentesek vagyunk, a csepp jó szúnyog ellen is, csak a biztonság miatt akarok venni egy-egy ultrahangosat, vagy valamivel kiegészíteni így szezonban még pluszban. Jó volna olyannal ami a szúnyogot is riasztja.
Mik a tapasztalatok?
mi használtunk ultrahangos kullancsriasztót és nagyon bevált.
nem tudom h milyen elven működik, de igazából nem is érdekel. a lényeg nekem csak az h ne legyenek a kutyára nézve mellékhatásai és működjön.
Ebből mind2 teljesült. Hogy miért váltottunk mégis? Sok pórázunk és nyakörvünk/hámunk van és szeretem ezeket cserélgetni. A felhelyezése és a leszedése pedig kínszenvedés, nem akarom ezt naponta átélni. Ezenkívül ha itthon vagyunk nincs rajta se nyakörv, se hám, mert kidörzsöli a szőrét. Így itthon simán belemehet a kullancs. Most váltottunk Bravecto-ra, két hónapja tökéletesen működik! :) ez viszont nem jó szúnyog ellen :(
a csepp nekünk pl egyáltalán nem jött be, a nyakörv még rosszabb volt. tudtommal nincs szúnyog elleni ultrahangos cucc, de ha évente beadatod neki az oltást, megelőzheted az általuk terjesztett betegséget.
Melyik ultrahangos riasztót használtad?
Milyen védőoltás van ellene?
Köszi a válaszokat előre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!