1/8 anonim válasza:
Ne vegyél ilyeneket, kidörzsölik a kutya nyakát, és hullani fog a szőre (ha allergiás is).
2/8 anonim válasza:
Nincs olyan erőteljes szaga szerintem, mint más, olcsóbb nyakörveknek (pl. Duo Band), és az én kutyám nyakát ki sem dörzsölte, nem is allergiás semmire. Vízállónak írják, de fürdetésnél, vagy úsztatásnál azért én leveszem. (Egy menhelyi staff keverék.)
3/8 anonim válasza:
A Kiltix nem vízálló, nem dörzsöli ki a kutya szőrét, és van egy bizonyos szaga... Mi 5 éve használjuk, évente kettőt kap a kutya, eddig nem volt benne kullancs. (kop-kop-kop) Mi elégedettek vagyunk vele.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Kedves utolsó! Megtudnád mondani milyen szőr típusú a kutyád? Köszi. (Nekem mudira kellene.)
2016. júl. 13. 23:33
5/8 anonim válasza:
Rottweilerem van, rövid szőrű... Hosszabb szőrű kutyára is bevállhat a Kiltix, de ki kell próbálni, ha mégse jönne be, van még pár jó nyakörv (Scalibor, Foresto) vagy ott vannak a spot-on-ok.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mégegyszer. Kutyás körökben nekem a Kiltixet és a Forestot ajánlották. Először kipróbálom a Kiltixet (az olcsóbb), de aztán lehet a Foresto mellett döntök, mert az (elvileg) szagtalan és vízálló is. Mindkettőt ki fogom próbálni. :)
2016. júl. 14. 09:48
7/8 anonim válasza:
OK:) Kullancsmentes életet kívánok a kutyusodnak :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2016. júl. 14. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!