Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fogom szeretni a tacskót?

Fogom szeretni a tacskót?

Figyelt kérdés
Kutya jön a családba méghozzá tacskó. Szeretnivaló fajta? :) én nem ismerem a jellemzőit, az anyumnak kiskorába tacsija volt és most újra szeretett volna! :)

2016. júl. 23. 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Ez tőled függ..

Amúgy nagy formák.

2016. júl. 23. 18:26
 2/7 anonim válasza:
100%
Imádni fogod! Nekem 6 évig volt tacskóm és a legbarátságosabb, legönzetlenebb, legbújósabb fajta :)
2016. júl. 23. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon aranyosak. Az a tipikus tacskó fej.. nem lehet rájuk haragudni, és persze, azok az ártatlan őzike szemek. Szerintem imádni fogod. :-)
2016. júl. 23. 18:42
 4/7 anonim válasza:
100%
Nem fogod szeretni..imádni fogod! :)
2016. júl. 23. 19:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalataim szerint kétfajta tacskó van, személyiségüket nézve. Az egyik a kis beszari, nyünyőke típus,akit kenyérre lehet kenni. A másik meg a rettenthetetlen terminátor, aki uralkodik minden és mindenki felett.

Akármelyik is lesz,imádni fogod!!!! :D

2016. júl. 23. 19:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Imádni fogod. De figyelem! Nembedőlni az éhező fejnek!!! Könnyű őket elhízlalni sajnos és máris ott a cukorbetegség és a gerinc probléma. Soványan kell tartani őket akkor is ha át akar vágni a palánkon😊
2016. júl. 24. 10:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van 2 tacsim.Az egyik kicsit barátságtalan,félénk,de nagyon aranyos.A másik meg mindenkit meg akar ismerni.Mikor sétáltatom őket,már néha kellemetlen számomra,hogy a goromba embernek is pont úgy hízeleg,mint a kedvesnek.Végtelenül nyitott és ragaszkodó.Ha valaki elmegy itthonról,akkor sír,mert aggódik.Nem szereti ha valamelyik szobaajtó be van csukva.Neki minden pillanatban meg kell tudnia győződni arról,hogy mindenki jól van.Rendkívül ragaszkodóak és sok szeretetet adnak.
2016. júl. 24. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!