Szerintetek kit fog legjobban szeretni a kutya egy családban?
Nálatok hogy van? Kinek fogad,szót kinek nem,kit utál stb... Ha pl. az az ember akit ő legjobban elfogad vezérnek/alfának utál egy másik családtagot,a kutya is utálni fogja? Szerintetek van olyan hogy mindenkihez ugyanúgy viszonyul? Ilyesmikre gondolok de bármi ezzel kapcsolatosra. Fajtát,kort meg hogy honnan hoztátok is írhatnátok.
Nálunk egyébként szerintem mindenkit ugyanúgy szeret és mindenkinek szót fogad még az 5 éves öcsémnek is. :D Egyébkén ivartalanított labrador keverék szuka,ajándékba kaptuk még kiskorában.
Nálunk senki nem utál senkit, így azzal kapcsolatban nincs tapasztalatom.
Amúgy apámat választotta ki a foxim falkavezérnek, neki szót is fogad teljesen, utána jönnek a macskák, anyummal és öcsémmel a rangsor legvégén kullogunk.
Nekem fogad szót,mert én foglalkozom vele a legtöbbet !!!
Lassan 5 éves,Berni pásztor és kan.Nagyon barátságos de pl. ha azt mondom "Ül!",nekem leül,de ha bátyám mondja ezt vagy bármely más család tagom nem csinálja meg :D
13/l
Nekünk egy 5 éves Moszkvai őrkutyánk van és nekem fogad szót meg bennem bízik a legjobban mer én sétáltatom meg tanítom meg játszok vele...de ha simire vágyik vagy kunyizni akar akkor inkább bátyámhoz vagy apámhoz megy :D
de érdekes mer ismerősünk 5 éves kislánynak is megcsinál alap parancsokat meg trükköket :)
A párommal ketten lakunk együtt, mindkettőnket szeret és mindkettőnknek szót fogad a kutya (csivava).
Más rokonnak, ismerősnek akit gyakrnak lát örül, csóvál, de nem szereti ha hozzáérnek illetve semmilyen feladatot, trükköt nem hajt végre, ha ők kérik.
Anya, apa, 2 gyerek, 1 angol bulldog(8 hós szuka), 1 mix(3-éves staff+basenji+cane corso kan).
Játékban a gyerekeket szeretik legjobban, de amúgy a falkavezérhez(apa) mennek először, mindenhova őt követik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!