A kiskutyam megfilladt, hogy lejet ezt feldolgozni?
11/51 A kérdező kommentje:
Kedves 9es. A ferjem vele volt... mellete konkretan. Nyilvan nem kellett volna levennie se a szemet rola. Nyilvan mindenki minden pillanatban a kutyajat nezi argus szemmel az udvaron. Nyilvan nem nez az orajara trlefonjara, nem fordul meg h felvegye a kutya labdajat es nem koti be a cipojet. Igy van? Ne haragudj de konkretan kapd be!
#9 vagyok: Maskor elore kene gondolkodni, nem pedig utana azon keseregni, hogy "mi lett volna ha". Nem voltal eleg feleloseg teljes szerintem meg nem keszultel fel a kutya tartasra, javaslom kezdesnek egy horcsog beszerzeset, ott "gyakorolhatod" a felelosegteljes allatartast, de kutyaban szerintem egy darabig ne gondolkodj, elobb nolj fel a feladathoz.
2016. júl. 15. 17:32
Nem figyelni kell ra, hanem elore gondolkodni, hogy a kutyanak LEHETOSEGE se lehessen kart tenni magaban. Tudod megelozes, nem pedig utolag jajveszekeles.
Azert kivancsi lennek, megis mivel magyarazod, hogy a normalisabbjanak a kutyai mind kepesek felnoni es vidam eletet elni (meg egy hajlektalan altal gondozott kutya is).
Persze bekaphatom, meg elkudhetsz az anyamba, ettol a teny nem valtozik, alkalmatlan voltal egy kiskutya felnevelesere, es probalod elharitani a feleloseget, sot nemi egyutterzest kicsikarni a sajat balfekseged miatt. Szegyen!
2016. júl. 15. 17:34
14/51 A kérdező kommentje:
Es az udvaron voltak kint te nyilvan akkora gyoker vagy h elobb hulyeseget irsz aztan kerdezel. A gyerekkel kapcsolatban meg: az ocsem ugy verte ki majdnem a szemet az asztal szelevel 3 evesen h 8 felnott volt a szobaban korulotte csak pont nem tudtak elkapni. Hangsulyozom NEM VOLT EGYEDUL A KUTYA. Kulonben mar csak halva talatuk volna meg. Es ujfent kapd be
Nem azt mondtam, hogy eygedul volt, hanem hogy VOLT lehetosege kart tenni magaban. Ha ezt is keptelen vagy megerteni mondom tarts tengerimalacot. Az ugy latom jobban illik hozzad.
2016. júl. 15. 17:35
16/51 A kérdező kommentje:
Es nem az elso kutyam volt. En pedig nem voltam itthon. De nem vagyok hajlandoba ferjemet okolni. A legtobb hazassag azert megy tonkre tragedia eseten mert csak a mutogatas megy. Tudom h mindent megtett ami tole telt.
17/51 A kérdező kommentje:
Persze hogy volt mivel fogta es bekapott valaimut ami az orra elott volt mire a ferjem lehajolt erte mar baj volt. Na hagyjuk te nem vagy normalis maradjunk annyiban. Erdekes h az allatorvos is azt mondta hogy sajnos ez ilyen. De te biztos jobban tudod. Kivanom h ne kelljen atelned.mertvakkor jossz ra h nem lehet mindent kivedeni mikor ott baj. Okoskodni nagyon egyszeru.
Ha neked igy konnyebb. Nem te vagy a ferjed volt a hibas hanem TI, mert sikerult megolnie magat. Ne a ferjedet okold.
Reszemrol lezarva a "vita", ez nem egy felelosegteljes hozzaallas. Tortennek tragediak, amire nincs rahatasod erre lett volna. Nem felelost kell keresni azok megvannak, hanem rohadtul magatokba szallni es vegiggondolni eleg felelosegtudattal rendelkeztek-e egy ilyen volumenu feladathoz. Meg nem, de valtozhat.
2016. júl. 15. 17:41
Nekem nem kellett atelnem, mert rohadtul odafigyeltem a kutyara, mikor szabadon volt. Ha nem tudtam ra figyelni akkor a kornyezetet tettem balesetmentesse. Ennyi a titka.
Azert nem vagyok normalis, mert nem erzek/ertek veled egyutt/egyet? Erted megint mast okolsz SEMMI ismetlem SEMMI feleloseg tudatotok nincs, sajnalom, hogy ez egy kiskutya eletebe kerult :((
2016. júl. 15. 17:43
Teljesen igaza van a 79%-os kommenetelőnek! Még jó, hogy nincs lelkiismeretfurdalásod kérdező :(
2016. júl. 15. 17:47
Kapcsolódó kérdések: