4 napja meghalt a kutyánk, hogy lehet ezt feldolgozni? Családomon kívül őt szerettem a legjobban.15 évig volt velünk.
15 év szép kor. Azért élt ilyen sokáig, mert szerettétek
De lejárt az ideje, engedd nyugodtan a lelkét vissza a természetnek.
Később majd örömmel fogsz rá gondolni, mert ez egy rendben lévò dolog. Nem egy megkínzott kis kölyökkutya, aki meghal az árokparton, hanem egy öreg, sokat szolgált, szép életet élt állat.
Sajnos ez így megy, az embernek görcsben van a gyomra, sírdogál...A legjobb, ha elfoglalod magad valamivel, ami leköti a gondolataidat is.
Nálam konkrétan ez egy másik kutyával történt meg, akit pár napra rá befogadtam. Annyira nem tudott semmit, hogy amíg tanítottam nem is volt szinte időm másra gondolni. Nagyon sokat segített, hogy feldolgozzam az előző kutyám halálát (18 évet élt).
És tényleg nézd a jó oldalát, ő már egy jobb helyen van, nagyon szép kort megélt, szerető családban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!