Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Rottweiler vagy Bullterrier...

Rottweiler vagy Bullterrier vagy Shar-pei?

Figyelt kérdés

Melyik kutyát javasolnátok a 3 fajta közül egy 14 éves

lánynak? Melyikre milyen betegség jellemző? Ti mit gondoltok róluk?

2010. ápr. 15. 18:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nekem mar volt egy Rotim 6 évesen kaptam. De sajnos elpusztult. Apu meg én jártunk vele kutyasuliba. és felügyelettel én is sokat sétáltattam.
2010. ápr. 15. 19:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Ebből a háromból egyértelműen a bullterriert választanám. Okos, vidám, KÜLÖNLEGES kutya!!! Igazi terrier, kemény kézzel kell nevelni, de nem durván.
2010. ápr. 15. 20:45
 13/15 anonim ***** válasza:

Sok-sok éve van bullterrierem.Tündéri kutyák,de vigyázni kell,nagyon le tudnak venni a lábadról és hamar a fejedre nőnek :)

Kutyaiskola,sok mozgás ajánlatos,és az én tapasztalatom az,hogy nem szeretnek egyedül lenni.

Nagyonfontos,hogy ne szaporítótól vedd az idegrendszeri és egészségügyi problémák megelőzése miatt.

Egyébként hihetetlenül,szinte betegesen képesek ragaszkodni az emberhez.

2010. ápr. 16. 06:33
 14/15 anonim válasza:
hát nem tudom... nekünk egy bull terrierünk és egy shap pei-ünk van. Mind a kettőt imádjuk :)
2010. júl. 20. 18:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát én csak a rottweilerről tudok nyilatkozni de azt semmiképpen sem ajánlom mert rettenetesen időigényes kutyák és a lányka gondolom iskolás és nem annyira fér így össze a kettő de ha ez megoldható is lenne ez a kutya rettenetesen határozott kemény következetes nevelést igényel és ha morogna egyet ilyedség lenne a vége annak pedig rossz vége lenne mert átvenné a hatalmat az egész család felett. Viszont shar-pei kutyája van egyik ismerősünknek 2is ők rendkívül aranyosak és barátságosak én azt javasolnám. Sok sikert a választáshoz.
2011. máj. 8. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!