Yorkie tenyésztők/tartók/szakértők. Milyen az a tenyésztő, ahonnan biztonsággal hozhatom el a kutyum?
szia!
hivatalos kennel,akkor szerintem csak szerződéssel hozhatod el a kutyust, ami véd Téged,ill. a tenyésztőt is.(ha valami gáz,van,akkor tudom,hogy rosszul hangrzik,de garanciát vállal a kutyusra)
Gondolom szűrt szülőpárról van szó,szóval szerintem egy hivatalos tenyésztő mindent megtesz,hogy csak minőségi kutyák kerüljenek ki a kenneljéből,mindig becsúszhat azonban a baki,ezért kell a szerződés...
Szerintem ne aggód túl,ezt az egészet,leírásod alapján szerintem nyugodt szívvel elhozhatod majd a kicsit...
Olvasgasd ezt az oldalt, tanulságos, és szerintem a legtöbb kérdésedre, aggodalmadra választ ad. :)
Belinkelnéd a kennel-t?
Nekem nagyon szimpatikus, hogy nem engedte 4 hetesen a kicsiket megfogni. Én már láttam olyat ugyanis, hogy a 6 napos kölyköket ott fogdosták a látogatók és még kezet sem mostak. A szaporító (mert tenyésztőnek az ilyet nem nevezném) meg még nyomta a kezükbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!